EN SOFISTIKERAD AFTON I MODETS TECKEN

Förra fredagen bjöd vi på en elegant och sofistikerad lanseringsfest med middag i Hamburg, för att fira vårt senaste samarbete: kollektionen Sylvie Meis x iDeal Of Sweden.

Vi flög till Hamburg för att kunna vara med på eventet och passade på att helt göra om lokalen Barlach Hallek K för en inspirerande kväll där elegans fick en modern touch, inspirerat av ikonisk, klassisk stil. Lanseringsfesten var en minst sagt minnesvärd kväll med en internationell samling trendiga gäster. Här minglade Alicia Beissert @aliciaawa; Ayda @ayda.hdi; Enisa Bukvic @enisa.bukvic; Maryvn @Marvynmacnificent; Michi Brandl @michivonwants; Senna Gammour @missgammor; Sissy @sissyssecret; Sonja, Kira & Maike från @shoppisticated och Vanessa Stanat @Vanessa.stanat; plus många, många fler.Kvällen skapades för att ge gästerna något alldeles utöver det vanliga, så vi såg till att varje liten detalj var perfekt. Inredningen valdes ut för att komplettera kollektionen som skapats i samarbete med Sylvie Meis och var stilren och elegant med sofistikerade toner: svart och gammelrosa med stänk av guld och vitt, vilket skapade en sprudlande, sofistikerad känsla. I lokalen kunde gästerna besöka den privata baren med förfriskningar, och mingla med champagne från Moët & Chandon i handen, skräddarsydda cocktails från Daisy Gin, eller helt enkelt vin, kaffe eller vatten. Våra iögonfallande svarta ballonger med Sylvie Meis x iDeal Of Sweden-logga var en absolut favorit bland besökarna, och tillsammans med de andra svarta och gammelrosa ballongerna skapade de en elegant och festlig atmosfär. För att se till att kvällen blev garanterat minnesvärd så erbjöds gästerna chansen att fånga de bästa ögonblicken i foto-hörnet, där bilder från samarbetet med Sylvie Meis skapade en modern känsla. Det blev otaliga selfies och gruppbilder från kvällen, där gästerna kan ses i den eleganta sittgruppen, inramade av vackra blommor och exklusiva kuddar som matchade det fantastiska skalet ”Rosey Reef Marble”.
De minglande gästerna kunde njuta av atmosfären och erbjöds en spännande förhandstitt på den exklusiva kollektionen. När den hade visats upp var det dags för gästerna att slå sig ner vid middagsbordet, som dekorerats med fantastiskt fina, personliga namnskyltar för varje gäst. Till och med borden hade ”klätt upp sig” för kvällen och utsöndrade tidlös elegans med harmoniska blommor i vitt och guld, svarta tallrikar och guldbestick i klassisk stil. Menyn hade omsorgsfullt skapats och finslipats, med en privat kock som skapade unik sushi för gästerna. Kvällen inkluderade även underbar pianomusik från Nagel Roman, vilket gjorde evenemanget än mer njutbart och sofistikerat.


”Vardagens ikoner är de som inspirerar dig att uppnå dina drömmar och mål,” Sylvie Meis

Kvällen var alltså en hyllning till vardagens ikoner, och fokuserade på teman från kollektionen Sylvie Meis x iDeal Of Sweden: styrka och självförtroende, och att uppnå sina mål och ambitioner.

Sylvie Meis berättade för gästerna om kollektionen och om hur mode kan vara ett verktyg för att öka självkänslan, och att se lika ikonisk ut som man känner sig. Den vackra kollektionen kombinerar smarta funktioner och tidlös estetik, så att den passar när och var som helst och ger dig en modern och lyxig touch.

Självklart hade tårtan från Bunny & Scoot skapats enkom för kollektionen
Sylvie Meis x iDeal Of Sweden, med unika färger som återspeglade den. För det vore väl ingen middagsbjudning utan en enastående efterrätt? Utöver den vackra tårtan så bjöds gästerna på utsökta makroner med Sylvie Meis x iDeal Of Sweden i svart och rosa toner med vackra guldstänk, skapade av Jö Makröchen.

Efter middagen kunde gästerna släppa loss tillsammans med Sylvie Meis och dansa till ett otroligt set av Dj Tobzn, vilket avslutade vår ikoniska, roliga och fantastiska lanseringsfest.

Se till att ta en titt på kollektionen Sylvie Meis x iDeal Of Sweden! Det exklusiva samarbetet bjuder på unika designs av Sylvie Meis; modeikon och tysk TV-personlighet, samt framgångsrik entreprenör.


Sylvie Meis @SylvieMeis

A special thank you to everyone who joined us!
Mentions:
Alicia Awa Beissert @aliciaawa
Ayda @ayda.dhi
Enisa Bukvic @enisa.bukvic
Julia Fröhlich @xlaeta
Kira, Maike & Sonja @shoppisticated
Marvyn @marvynmacnificent
Michi Brandi @michivonwants
Vanessa Stanat @vanessa.stanat

Photo Credits: Photographer – Jeremy Moeller @jeremy.moeller

A special thanks to our fabulous sponsors & partners!

Event Organiser: GeBongt @ge_bong_t
Venue: @barlachhallek
Drinks:
Champagne: Moët & Chandon @moetchandon
Gin: Daisy Gin @daisy.gin
Wine: Geile Weine @geileweine
Water: Vöslauer @voeslauermineralwasser
Coffee: Tchibo @Tchibo

Confectionery & Sweets:
Cake: Bunny & Scott @bunnyandscott
Macarons: Jö Makrönchen @joemakroenchen

Catering: Eat Happy @eathappy_de
Decoration:
Golden Frame for Photowall Flowers: Grimms Blumerie @grimmsblumerie
Tableware: Villeory & Boch @villeroyboch
Interior: Lounge Factory @loungefactory
Balloons: Party Helden @party.helden
Pillow cases and Photo Art: MeinFoto @meinfoto_de

Music:
Pianist: Roman Nagel @Roman_nagel_
Wing: Pianohaus Trübger @pianohaustreubger
DJ: DJ Tobzn @djtobzn