A NIGHT TO REMEMBER

Häng med på vårt exklusiva lanseringsevent med Donna Romina

När Donna Romina och iDeal Of Sweden bjuder in till middag kan du förvänta dig en riktig fest. För att fira lanseringen av den nya Donna Romina x iDeal Of Sweden-kollektionen bjöd vi in några av Rominas närmaste vänner samt influencers till Excelsior Hotel Ernst i Köln för en magisk kväll där influenser från den överdådiga barocken mötte modern extravagans.

Från exklusiva iDeal Of Sweden-godsaker och signaturdrinkar till specialdesignade badrockar och professionell styling – den här kvällen var det fullt fokus på att fira Donna Romina och att skämma bort våra gäster med en lyxig kväll inspirerad av hennes ikoniska designs. Gästerna fick ett varmt välkomnande i den lyxiga hotellsviten där minsta lilla detalj i kollektionen tagits till vara på och tolkats i form av bland annat specialdesignade kuddfodral och häpnadsväckande blomsterarrangemang. Slagna av den magiska omgivningen kunde Romina och hennes vänner ana att detta skulle bli en kväll de sent skulle glömma.

Medan gästerna diskuterade Rominas kollektion kunde de samtidigt njuta av att få smink och hår stylat samt sina naglar gjorda av våra personliga stylister. Alla gäster fick också en varsin badrock med Donna Romina-tryck samt en specialgjord hoodie med trycket från ’Marigold Leo’ för att få känna sig extra fabulösa. För att verkligen ta till vara på temat serverades specialdrinkar som tolkade Rominas debutkollektion i fyra fängslande smaker som satte stämningen för kvällen. Till sist kompletterades det hela av himmelska snacks och bakverk i samma design som Rominas skal. Med andra ord hade den intima förfesten lyx skriven över hela sig.

I ett rum fyllt av skratt och entusiasm började det äntligen bli dags för kvällens huvudperson @DonnaRomina att välkomna sina kära vänner och gäster, inklusive några av våra favoritinfluencers liksom @novalanalove, @carmushka, @kisu, @si_sichen, @taraneh och @denise_bobe. Spänd på att äntligen få introducera sin första kollektion för iDeal Of Sweden avslöjade Romina inspirationen till hennes designs och delade glädjen över möjligheten att få designa en kollektion. ’Khaki Snake’ och ’Marigold Leo’ blev snabbt de stora favoriterna hos hennes vänner och även kvällens konversationsstartare.

Med minglet i full gång var det snart dags för den officiella partymiddagen på hotellets salong, Salon Gereon, att gå av stapeln. Salongens dekoration och dukning gick i samma tema som Khaki Snake-designen och resultatet var fängslande vackert. Den lyxiga dekorationen och de fantastiska detaljerna var fascinerande och blev en perfekt bakgrund för att föreviga kvällen på bild. Som en extra överraskning till Romina spelade ett av hennes favoritband band Who’s Amy innan middagen vilket förstärkte den unika och intima atmosfären.

Kvällens mest speciella stund skedde dock ännu lite senare när en specialgjord tårta i samma design som Marigold Leo rullades in. Detta var Rominas personliga favoritögonblick från kvällen då det genast satte ett leende på allas läppar och markerade slutet på en riktigt speciell kväll i Köln.

Stort tack till geBONGt Communication & Cooperation (www.ge-bong-t.com) för hjälpen med detta magiska event.

Med hälp av:

Balloni – Specialgjorda ballonger: www.balloni.de
Benefit Germany - Makeup: www.benefitcosmetics.com
Blütenträume - Blomsterarrangemang: www.facebook.com/bluetentraeume.koeln
Desiary - Dekoration: www.desiary.de
Excelsior Hotel Ernst – Svit och rum www.excelsiorhotelernst.com
Kamellebüdchen – Ormmönstrade klubbor: www.kamellebuedchen.shop
Kreativ Wedding – Foto (Valerie) : www.kreativ-wedding.de
Liliput Cakes – Specialgjorda kakor och cupcakes: https://www.instagram.com/liliputcakes/
Lookabe - Marigold Leo Hoodies: www.lookabe.com
Medtryck - Badrockar: www.medtryck.com  
Mein Distrikt - Bar och specialgjorda drinkar www.mein-distrikt.de
Mod’s Hair – Hår och naglar: www.modshair.de
Who’s Amy - Live musik: www.wa-epk.com