Tvåa i årets unga företagare

iDeal Of Sweden kom tvåa i årets unga företagare i Sverige på galan Årets Företagare förra helgen. Nathalie Edström och Christoffer Sjögren hade äran att representera våra grundare Joachim Lindström och Filip Ummer eftersom de var i USA. Vi vill tacka alla som har stöttat oss och alla anställda som gjort detta möjligt!

14700850_10154328183043889_1500510201782675972_o

25 oktober, 2016|

FASHION COLLECTION A/W 16-17

Höstens och vinterns modekollektion är här!  Möt 16 skal i en härlig blandning av murriga höstfärger, marmor, bohemiska mönster och mosaik! Hela kollektionen är tillgänglig för iPhone 7/7 Plus och majoriteten av dem för iPhone 6/6s, 6/6s Plus och iPhone 5/5s. Inom kort även för Samsung S7/S7 Edge. www.idealofsweden.com

mosaic2

 

_ds_3038python-copycarrara2-copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fashionline

3 oktober, 2016|

Lansering Japan

bloggjapansven

 

iDeal Of Sweden finns nu i Japan!

15 juni, 2016|

iDeal Of Sweden växer

Vi finns nu även hos Telenor, Spaceworld, Media Markt, Telia och Humac i de Nordiska länderna samt Amazon i många länder!

blogg

13 maj, 2016|

Lansering av Modekollektion

bloggfashion copy

iDeal Of Sweden lanserar vårens och sommarens modekollektion av mobilskal, inspirerat av årets hetaste färger och mönster världen över. Skalen är framtagna som en modeaccessoar för att matcha både klädsel och inredning.
Modekollektionen är fylld av kreativa matchningar mellan årets hetaste färger och mönster, hämtat från modevisningar och inredningstidningar världen över. Allt från marmor, guld och koppar till marockanskt, tropiskt och geometriska mönster kommer att pryda mobilerna den här sommaren.

Kollektionen består av 16 olika designs och kommer till en rad olika telefonmodeller. De följer The iDeal Concept, vilket innebär att de är magnetiskt kompatibla med både plånböcker och hållare från iDeal Of Sweden.

Tillgänglig på www.idealofsweden.com
litentropicalpool Black marble IDFC-6-23  Marrakech

FashionCollectionbusiness

5 maj, 2016|

Samarbete med Brightstar

Vi kan stolt meddela att iDeal Of Sweden har breddat samarbetet med vår skandinaviska partner Brightstar i USA. Brightstar är en av världens största distributörer inom mobila tillbehör och ledande inom innovation och kundanpassade logistiktjänster för telekombranschen. Vi ser verkligen fram emot det!

                                                           brightstar

6 april, 2016|

iDeal Of Sweden Design Export of the Year-finalist!

Gold case

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är väldigt stolta och glada att kunna meddela att iDeal Of Sweden utsågs till finalist som årets designexport i Sverige på Swedish Mobile Awards. Galan ägde rum 28/1 i Stockholm. Vi vill ta tillfället i akt och tacka alla kunder och partners som gjort det möjligt Vi utlovar några riktigt spännande produktlanseringar inom kort och ser fram emot 2016!

Du kan se alla de nominerade här: http://mobilgalan.se/shortlisted-2015

30 januari, 2016|

iDeal på CES Tradeshow 2016 i Las Vegas

iDeal Of Sweden ställde ut på CES-mässan i Las Vegas den 6-9 januari 2016. Nedan kan du se en intervju, filmad av Technology Today, med vår Amerikachef Bob Culliton från mässan där han presenterar The iDeal Concept, samt några av våra produkter.

21 januari, 2016|

iDeal Magnet underlättar din vardag

iDeal Magnet tar vårt koncept med kompatibla produkter in i ditt hem med målet att underlätta din vardag. Perfekt för recept i köket, som bilhållare eller varför inte som hållare för telefonen på kontoret? iDeal magnet är en liten designklick vart du än väljer att placera den. Se nedan film och låt dig inspireras eller läs mer om produkten här.
26 oktober, 2015|

Tack för en trevlig mässa!

Tack till alla kunder och partners som vi fick möjlighet att träffa en stund under IFA. Vi lanserade iDeal Magnet under mässan vilken har tagits emot mycket väl av våra kunder. iDeal Magnet tar vårt koncept med kompatibla produkter in i hemmet med syftet att underlätta din vardag.

Nästa mässa blir CES i Las Vegas Januari 2016. 

15 september, 2015|