AUTUMN WINTER '21

Ny säsong. Nya stilar. Nya berättelser. Vem du än är handlar denna säsong bara om dig.

55 Produkter
Sortera & filtrera
Inga produkter hittades.

Vi tror att varje dag berättar en historia. Vad är din?

När vi nu går in i den kallare säsongen är vi mer medvetna om vår omgivning än någonsin. Med ständiga och krävande förändringar runtom i världen längtar vi efter tidlösheten hos de berättelser som skapas av vardagen - och av oss själva. Som följd av detta introducerar vi vår Autumn Winter ‘21-kollektion, #IDEALSTORIES - berättelser inspirerade av självuttryck, individualitet och en längtan efter tidlösa statement-accessoarer som förblir pålitliga varje dag. Som alltid vill vi fokusera på fashionabla mobiltillbehör som är utformade för att uttrycka bärarens inre egenskaper. Vi tror att det finns en unik historia inom varje person som väntar på att bli berättad.

Den här säsongens mobilfodral och modeaccessoarer uppvisar slående mönster som sticker ut. Skaka om vardagen med levande färgkombinationer och kraftfulla mönster för att ge varje look en fängslande kontaktpunkt. Våra senaste accessoarer eftersträvar att utstråla personlighet och karaktär. Låt dig inspireras av lyxiga marmormönster i nyanser av rubin, oliv och mörkt guld, eller våga vara djärv och självsäker med ikoniska leopardtryck som aldrig går ur modet. Oavsett vilken väg du väljer att gå, kommer våra mönster alltid att stödja ditt självuttryck.

IDEAL OF SWEDEN har alltid varit synonymt med avantgarde och sofistikerade mobilskal som återspeglar de senaste globala modetrenderna. Vi fortsätter att inspireras av modetrender runt om i världen när vi nu ytterliggare breddar vårt urval av högkvalitativa väskor och accessoarer. Precis som med våra mobilfodral är våra väskor utformade för att vara så anpassningsbara och bärbara som möjligt, samtidigt som de alltid uppvisar våra märkestypiska fashionabla mönster och texturer. Vi såg till att denna kollektion innehåller väskor som fungerar i alla aspekter av vardagen. Du hittar allt från datorväskor som hämtar inspiration från skandinavisk minimalism till snygga axelväskor i provocerande leopardmönster och croco-texturer.