Datorväskor

Våra datorväskor är de perfekta accessoarerna och är tillverkade av noga utvalda material.

Inga aktiva filter
11 Produkter
Sortera & filtrera

Laptopväskor - datorväskor i utvalda material

Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du datorväskor för praktisk lyx i vardagen. Med noga utvalda material i veganskt PU läder av hög kvalitet skyddar våra väskor din dator vid transport och förvaring. I en nytänkande, stilren och tidlös design passar en datorväska från oss perfekt för både den feminina och maskulina individen. Våra laptopfodral är utformade med smarta fack och detaljer av elegans för den ultimata kombinationen av funktionell lyx.

Med ett optimalt skydd och funktionalitet är våra laptop sleeves skapta för att storleksmässigt passa en Macbook Pro 13 och en Macbook Pro 16. I en enfärgad och stilfull design hittar du våra Unity Messenger Laptop Bags i olika färg uppsättningar med inspiration från de senaste trenderna. De är framtagna för att passa alla typer av arbetsmiljöer och events för ett professionellt samt smakfullt intryck. Idealiskt för att du ska hitta en väska som passar in med din personliga stil.

Dessa väskor har en slät textur och eleganta detaljer med smarta förvaringslösningar för exempelvis dina datortillbehör. En nyckelring är inbyggd i designen för att du ska kunna fästa dina nycklar eller andra önskade accessoarer och eventuella utsmyckningar på framsidan av väskan. Med två enkla klick kan du också fästa eller ta bort en medkommande axelrem. Om du önskar att byta stil eller färg på väskremmen till din väska hittar du också andra designs tillgängliga på vår hemsida. Dessa axelremmar säljes separat för att du ska kunna mixa och matcha väskans utseende för den perfekta looken anpassad till dig.

Inom vårt sortiment för förvaring av din bärbara dator hittar du väsktyper likt portföljer och fodral. Båda utformade för en enkel och smidig användning. Vare sig du vill bära din laptopväska enskilt eller förvara den i en större väska kan du finna smarta handtag utplacerade för ett bekvämt och tryggt grepp.