Flaskor

Våra återanvändbara flaskor kommer i många olika designs som är inspirerade av de senaste trenderna.

Sortera & filtrera
0 Produkter
Inga produkter hittades.

Hållbara termos vattenflaskor i snygg design

Kommer du ofta på dig själv att du inte har druckit tillräckligt mycket vatten under dagen? Studier visar på att man vanligtvis behöver dricka mellan 1,5 till 2 liter vatten under ett dygn. Vid andra omständigheter som exempelvis träning eller jobb i varma miljöer säg det till och med behövas så mycket som upp till 4 liter på en dag. Om detta är något du misslyckas med och söker ett smidigt sätt att påminna dig själv på, då har du hittat rätt. Radera vatten appen på mobilen och kolla hit! Vad är en bättre påminnelse än en snygg vattenflaska som du inte bara kan utan vill ta med dig överallt och som dessutom matchar resten av dina accessoarer? Våra vattenflaskor är skapta i samma vackra designs som våra mest populära mobilskal. Du kan därför enkelt göra din vattenflaska från oss en del av din outfit och stil. Vi har till och med utvecklat en väska som specifikt är skapt för att förvara vattenflaskor, nämligen vår Lilou Bottle Bag. 

Flaskorna kommer i en mängd olika färger, mönster och texturer. Matcha ditt mobilskal med våra marble mönster såsom klassisk vit marmor, svart marmor eller vår ikoniska gröna marmor design Golden Jade Marble. Söker du ett annat typ av mönster har vi också tagit fram olika blommönster från några av våra kunders favorit designs, Floral Romance samt Antique Roses. För dig som inte är lika förtjust i färger och mönster har vi stilrena enfärgade flaskorna i neutrala färger såsom beige, svart, khaki grön, baby rosa och plommon lila. Hos oss kan du alltid hitta en produkt som passar dig och din egna personliga stil.

Dessa vattenflaskor är inte bara vackra utåt utan har också temperaturs hållande egenskaper på insidan precis som en termos. Flaskan håller kalla drycker kalla upp till 24 timmar samt varma drycker varma upp till 12 timmar. De rymmer 400 ml vätska vilket är en perfekt storlek för att du lätt ska kunna ta med dig flaskan vart du än är på väg. De är också perfekt att ha hemma för att ersätta användandet av vattenglas för att minska disk. Välj din vattenflaska istället för att också slippa behöva springa fram och tillbaka från kranen för fylla på ditt vattenglas. Flaskan är tillverkad i rostfritt stål och är FDA & LFGB godkända samt 100% BPA-fria. Du kan även använda flaskan till mousserande drycker så som uppfräschande bubbelvatten från din kolsyremaskin.

Vi tror på en hållbar framtid och har därför valt att skapa dessa flaskor tillsammans med GLACIAL för att förminska förbrukningen av engångsplast. Tillsammans kan vi göra en förändring. Istället för att köpa plastflaskor i butikerna, ta med din flaska från oss på dina ärenden. Var med i förändringen med oss för att minska plast i havet och naturen. Tänk hållbart. Tänk IDEAL.