iPhone 5/5s/SE

Exklusiva mobiltillbehör till iPhone 5/5s/SE i designs inspirerade av de senaste modetrenderna.

Din valda enhet är
32 Produkter

MOBILTILLBEHÖR TILL IPHONE 5, IPHONE 5S OCH IPHONE SE

iDeal Of Sweden erbjuder ett stort produktutbud av trendiga och moderiktiga mobiltillbehör till iPhone 5, 5s och iPhone SE. Produkterna är framtagna efter säsongens hetaste trender inom mode och inredning. Välj bland marmor, blommor eller prickar som mönster för att hitta din personliga stil till din mobiltelefon. Vår vision är att din mobil ska vara en personlig, trendig och exklusiv modeaccessoar!

Produkterna som passar dessa telefonmodeller är mobilskal, plånboksfodral, mobilhållare, powerbanks, laddkablar och skärmskydd. Många av produkterna är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i The iDeal Concept. Du kan mixa och matcha med olika mobilaccessoarer till iPhone 5/5s/SE och på så sätt enkelt skapa din egen perfekta kombination!

Vi på iDeal of Sweden rekommenderar starkt att du kompletterar din iPhone 5, iPhone 5s eller iPhone SE med ett säkert skärmskydd för att skydda din mobilskärm från repor och sprickor. Med ett splittersäkert skärmskydd kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.