iPhone 6/6s

Exklusiva mobiltillbehör till iPhone 6/6s i designs inspirerade av de senaste modetrenderna.

Your chosen device is
105 Products

TRENDIGA MOBILTILLBEHÖR TILL IPHONE 6 OCH IPHONE 6S

Hos iDeal Of Sweden hittar du ett brett utbud av trendiga och moderiktiga mobiltillbehör till iPhone 6 och iPhone 6s. Accessoarerna för Apples modeller iPhone 6 och iPhone 6s är framtagna efter säsongens hetaste trender inom mode och inredning. Välj bland marmor, blommor eller ränder som mönster för att hitta en kombination som passar din personliga stil.  Vår vision är att din mobil ska vara en personlig, trendig och exklusiv modeaccessoar!

Produkterna som passar till iPhone 6/6s är mobilskal, plånboksfodral, mobilhållare, powerbanks, laddkablar och skärmskydd. Många produkter är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i The iDeal Concept. De gör det enkelt för dig att byta mellan olika stilar och produkter efter behov, humör och situation. Du kan mixa och matcha med olika mobiltillbehör till iPhone 6 och iPhone 6s och skapa din egen perfekta kombination!

Vi på iDeal of Sweden rekommenderar starkt att du kompletterar din iPhone 6 och iPhone 6s med ett säkert skärmskydd för att skydda din mobilskärm från repor och sprickor. Med ett splittersäkert skärmskydd kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

Våra ledord är ’Kvalitet, Funktion & Design’ och när du handlar av oss får du alltid produkter av högsta möjliga kvalitet!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.