iPhone 7

iPhone 7 tillbehör i vacker design inspirerade av säsongens trender inom mode och inredning.

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Säker betalning
180 Produkter
Din valda enhet är

iPhone 7 mobilskal i trendig design

Vårt breda produktsortiment innehåller många trendiga och funktionella mobilskal som passar till Apples modeller iPhone 7. Med ett skal från iDeal Of Sweden kan du förvandla din telefon till en stilfull modeaccessoar som följer de rådande trenderna inom mode och inredning. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna anpassa ditt skal efter tillfälle och och matcha det med din personliga stil. Vi har därför tagit fram ett brett utbud av mobilskal med unik design så att du skall kunna hitta skal som passar just dig och som du kan variera beroende på tillfälle och stämning.

När du köper ett iPhone 7 mobilskal från iDeal Of Sweden kan du vara säker på att få en produkt i premiumkvalitet som passar dig och din telefon. Alla skal är tillverkade i flexibel och tålig plast, med ett mockaliknande material på insidan för att skydda telefonen från repor.

Våra mobilskal till iPhone 7 är också magnetiskt kompatibla med övriga produkter i Accessories of Attraction. Tanken är att det ska vara enkelt att sömlöst flytta telefonen mellan olika platser och situationer, men också att du ska kunna mixa och matcha mobilskal och plånboksfodral för att hitta kombinationer som reflekterar ditt humör eller personliga stil.

Vi rekommenderar även att du kompletterar skalet med våra splittersäkra skärmskydd till iPhone 7. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad.Våra mobilskal till iPhone 7 är också magnetiskt kompatibla med övriga produkter i Accessories of Attraction. Tanken är att det ska vara enkelt att sömlöst flytta telefonen mellan olika platser och situationer, men också att du ska kunna mixa och matcha skal och mobilfodral för att hitta kombinationer som reflekterar ditt humör eller personliga stil.

Vi rekommenderar även att du kompletterar skalet med våra splittersäkra skärmskydd till iPhone 7. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad.