iPhone 7 Plus

Exklusiva mobiltillbehör till iPhone 7 Plus i designs inspirerade av de senaste modetrenderna.

Din valda enhet är
120 Produkter

Trendiga iPhone 7 Plus skal

Hos oss hittar du ett stort sortiment av skal för iPhone 7 Plus i trendig design. Mobilskal som klär din telefon samtidigt som de är skyddande och funktionella. Med våra exklusiva mobilskal förvandlar du din telefon till en stilfull modeaccessoar som passar just dig och din personliga stil. Designen, färgerna, materialet och mönstret på iPhone 7 Plus skalen är inspirerade av säsongens hetaste trender från modevisningar runt om i världen. Mobilskalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och mockaliknande material som förhindrar repor.

Du vet väl att våra skal är magnetiskt kompatibla med övriga produkter? Vi kallar detta för The iDeal Concept. På så vis kan du kombinera ditt iPhone 7 Plus mobilskal med ett av våra handgjorda plånboksfodral och smarta mobilhållare och kan enkelt förflytta telefonen mellan jobb, resa och hem. Vi erbjuder också Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma matchande design som flertalet av våra mobilskal.

Om du köper till ett av våra splittersäkra skärmskydd kan du vara säker på att din iPhone 7 Plus har ett optimalt skydd från repor och sprickor. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.