iPhone X

Exklusiva mobiltillbehör till iPhone X i designs inspirerade av de senaste modetrenderna.

Your chosen device is
108 Products

TRENDIGA MOBILSKAL TILL IPHONE X

Hos iDeal Of Sweden finns ett stort produktutbud av trendiga och exklusiva mobilskal till Apples modell iPhone X. Mobilskalen till iPhone X är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender. Vår vision är att ditt mobilskal ska fungera som mer än bara ett skydd för din telefon. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil och din livsstil. Din mobil ska vara en personlig och moderiktig accessoar!

Skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Mobilskalen till iPhone X är inspirerad av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil till ditt iPhone X skal.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i The iDeal Concept. På så vis kan du kombinera ditt iPhone X skal med våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära mönstren av iPhone X skalen finns även laddningstillbehör i samma mönster och färg. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet till iPhone X med ett av våra splittersäkra skärmskydd för att skydda mobilen från sprickor och repor. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.