Bygg ditt egna kit: Köp 3 produkter, betala endast för 2.

PRO PRO

Välj telefonmodell
Sort & filter
0 Produkter

Åh...Här ser det lite tomt ut.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Huawei P30 Pro mobilskal i trendig design

Vårt breda produktsortiment innehåller många trendiga och funktionella mobilskal som passar till Huaweis modeller P30 Pro. Med ett skal från IDEAL OF SWEDEN kan du förvandla din telefon till en stilfull modeaccessoar som följer de rådande trenderna inom mode och inredning. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna anpassa ditt skal efter tillfälle och och matcha det med din personliga stil. Vi har därför tagit fram ett brett utbud av mobilskal med unik design så att du skall kunna hitta skal som passar just dig och som du kan variera beroende på tillfälle och stämning.

När du köper ett P30 Pro mobilskal från IDEAL OF SWEDEN kan du vara säker på att få en produkt i premiumkvalitet som passar dig och din telefon. Alla skal är tillverkade i flexibel och tålig plast, med ett mockaliknande material på insidan för att skydda telefonen från repor.

Våra mobilskal till P30 Pro är också magnetiskt kompatibla med övriga produkter i Accessories of Attraction. Tanken är att det ska vara enkelt att sömlöst flytta telefonen mellan olika platser och situationer, men också att du ska kunna mixa och matcha mobilskal och plånboksfodral för att hitta kombinationer som reflekterar ditt humör eller personliga stil.

Våra mobilskal till P30 Pro är också magnetiskt kompatibla med övriga produkter i Accessories of Attraction. Tanken är att det ska vara enkelt att sömlöst flytta telefonen mellan olika platser och situationer, men också att du ska kunna mixa och matcha skal och mobilfodral för att hitta kombinationer som reflekterar ditt humör eller personliga stil.