iPhone 5/5s/SE skal

Mobilskal till iPhone 5/5s/SE i exklusiv design inspirerad av de senaste modetrenderna.

Din valda enhet är
27 Produkter

Exklusiva iPhone 5/5s/SE skal i trendig design

Hos iDeal Of Sweden hittar du snyggt designade och funktionella mobilskal till modellerna iPhone 5, iPhone 5s och iPhone SE. Våra vackert utformade mobilskal är i design inspirerad av de senaste mode- och inredningstrenderna runtom i världen. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil som passar dig. Vill man hellre ha ett enfärgat skal så finns också många olika färgvarianter att välja mellan för iPhone 5, 5s och iPhone SE.

Alla våra mobilskal är magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter som plånboksfodral och mobilhållare genom det vi kallar The iDeal Concept. Vår ambition är att underlätta i vardagen genom att erbjuda produkter som går att kombinera med varandra och som gör att telefonen sömlöst kan flyttas mellan jobbet, hemmet och bilen. Produkter som inte bara skyddar din iPhone 5/5s/SE, utan också gör telefonen till en stilfull modeaccessoar anpassad för olika situationer och tillfällen. Underlätta och förenkla vardagen med the iDeal Concept!

Vi rekommenderar också att du kompletterar ditt mobilskal med ett av våra tåliga skärmskydd som skyddar din mobilskärm från repor och sprickor. På så sätt kan du vara säker på att din iPhone 5, 5s eller SE är fullständigt skyddad.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.