Huawei Mate 20 Pro mobilskal

Mobilskal till Huawei Mate 20 Pro i exklusiv design inspirerad av de senaste modetrenderna.

Sortera & filtrera
0 Produkter
Inga produkter hittades.

Huawei Mate 20 Pro mobilskal i trendig design

Vi erbjuder ett stort produktutbud av trendiga och exklusiva mobilskal till Huaweis modell Mate 20 Pro. Skalen till Mate 20 Pro är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender för att kunna fungera som mer än just bara ett mobilskal. Vår ambition är att förvandla telefonen till en personlig och moderiktig accessoar och ser det därför som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil och din livsstil.

Mobilskalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Alla designs är inspirerade av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en stil som passar just dig.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Huawei Mate 20 Pro skal med våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära mönstren av iPhone Mate 20 Pro skalen finns även laddningstillbehör i samma mönster och färg. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination! Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!