MUNSKYDD

Skydda dig själv och visa hänsyn till andra utan att kompromissa när det kommer till stilen: med IDEAL Face Mask

Sortera & filtrera
2 Produkter

De återanvändbara, icke-medicinska ansiktsmaskerna finns tillgängliga i flera olika designs.

IDEAL OF SWEDEN-produkter tillverkas av utvalda kvalitetsmaterial och har trendiga designs som inspirerats av det senaste modet. Vi arbetar kontinuerligt för att skapa innovativa, hållbara produkter som har både smart funktion och härligt lyxig känsla. IDEAL OF SWEDEN utvecklar produkter som håller längre. Varje design utformas för att visa upp individens personlighet och kreativitet och för att sätta guldkant på varje dag. IDEAL OF SWEDEN lyfter fram design som drivs av passion, nyfikenhet och innovation. För oss handlar produkternas hantverk om mer än hur de ser ut rent estetiskt; vi prioriterar även kvalitet, funktion och känsla.

Bland IDEAL OF SWEDEN-produkterna hittar du ett utbud av unika designs för mobiler och tekniktillbehör. Vi har mobilskal, mobilhalsband, plånboksfodral, clutches, AirPods-fodral, AirPods-väskor och handväskor med olika tryck. Vi skapar våra produkter för hand, av utvalda kvalitetsmaterial som har så liten effekt på miljön som möjligt.

På IDEAL OF SWEDEN är vi stolta över att kunna skapa lyxiga vardagstillbehör som även är smarta och praktiska. Viktigast av allt är att de tillverkas av premiummaterial av hög kvalitet. Alla våra produkter tillverkas av noggrant utvalda kvalitetsmaterial som följer europeiska standarder och riktlinjer.

Vad som skiljer IDEAL OF SWEDEN-produkter från mängden är vår unika designvision som gör att du kan mixa och matcha produkterna för att skapa unika set och kombinationer av texturer och färger. Med den utvalda kollektionen Accessories of Attraction kan du enkelt skapa egna kombinationer som dras ihop med ett smidigt magnetiskt klick. Accessories of Attraction-produkterna som kan kombineras inkluderar våra Wallet Cases, Clutch Cases, Magnetic Card Holders, Ring Mounts och Car Mounts. Nu är det enklare än någonsin att skapa egna personliga set och att anpassa tillbehören till olika outfits, humör och tillfällen.