Nya iPhone 13

Nya iPhone 13-modellerna är äntligen här! 

Vi har alla tillbehör du kan tänkas behöva till din nya mobil.

+20% EXTRA RABATT PÅ KÖP ÖVER 690 SEK
Inga aktiva filter
272 Produkter
Sortera & filtrera

Exklusiva mobilaccessoarer till din nya iPhone 13

IDEAL OF SWEDEN erbjuder ett brett urval av exklusiva tillbehör som iPhone -fodral, plånböcker, pouches och laddare som är kompatibla med iPhone 13 Mini, 13, 13 Pro och 13 Pro Max.

Inspirerade av de senaste trenderna inom mode och inredning fokuserar våra premium segment på innovativ design och funktionalitet. Vi designar våra tillbehör i våra ateljéer i Stockholm och erbjuder en mängd olika mönster, tryck och texturer gjorda för din nya iPhone 13, oavsett val av modell!

Alla fodral har ett elegant ramhölje som passar runt kameran med dubbla objektiv och erbjuder en smal passform för att skydda din telefon till max. Produkterna är tillverkade av en flexibel men hållbar plast och med ett exklusivt, mjukt innerfoder skyddar de din nya iPhone 13 Mini, 13, 13 Pro och 13 Pro Max från bucklor och repor. Vi erbjuder även en ettårs-garanti på alla våra produkter.

För en unik look kan du para din iPhone 13 Mini, 13, 13 Pro eller 13 Pro Max med våra andra populära IDEAL OF SWEDEN-tillbehör. Välj mellan dina favorit mobilskal, plånboksfodral eller pouches. Blanda och matcha ditt valda pattern med våra kompatibla QI-laddare, powerbanks eller laddningskablar, tillgängliga i en mängd olika exklusiva och trendiga styles.

Vårt Accessories Of Attraction- koncept gör att alla våra skal även fungerar till vår populära mobilhållare - kör bil säkert och med stil! Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt skal med ett av våra reptåliga skärmskydd för att erbjuda din nya telefon ultimat skydd.