NEW NEUTRALS

Omfamna enkla silhuetter, rena linjer och neutrala nyanser som aldrig blir omoderna.

0 Produkter
Sortera & filtrera
Inga produkter hittades.

Tidlösa favoriter med en modern twist

New Neutrals-kollektionen erbjuder tidlösa favoriter med en modern twist, inspirerade av skandinavisk minimalism och abstrakt modernism. Dessa klassiska men ändå ultramoderna accessoarer kommer snabbt att bli nya vardagsfavoriter och tillföra en unik och modern touch till din samling. Fyll din garderob med enkla silhuetter, rena linjer och neutrala nyanser som varar för evigt.

På IDEAL OF SWEDEN tror vi att det alltid finns anledning att utveckla klassiska silhuetter. Medan en tidlös nude kanske aldrig blir omodern så förändras samhället och nya tekniska såväl som estetiska uppfinningar introduceras ständigt. Vi ville att den här säsongens accessoarer skulle spegla den pågående utvecklingen av neutrala go-to produkter och samtidigt addera en signaturtwist till vår egen samling av tidlösa klassiker – helt enkelt skapa en kollektion som fungerar för just ditt unika självuttryck. Du hittar allt från sofistikerade axelväskor som spelar på dualiteten hos sofistikerade taupe-nyanser och trendiga assymetriska spännen, minimalistiska AirPods-väskor med färgblockerade nudes och gulddetaljer, till mobilfodral med sofistikerade blomstertryck.

New Neutrals-kollektionen är i enlighet med IDS produktstandard tillverkad av 100% etiska och djurfria material och följer de högsta kvalitetsstandarderna.