Galaxy S21+ plånboksfodral

Utforska säsongens trender med våra mobilfodral för Samsung Galaxy S21+ i minimalistisk design.

Välj telefonmodell
Sort & filter
0 Produkter

Åh...Här ser det lite tomt ut.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Handgjorda Samsung Galaxy S21+ fodral i klassisk design

IDEAL OF SWEDEN erbjuder ett brett sortiment av stilfulla plånboksfodral till Samsung Galaxy S21+ i olika modeller och färger. Alla våra mobilfodral är skapade i noga utvalda material som är hållbara, följer säsongens trender och erbjuder fantastisk funktionalitet. Oavsett om du uppskattar en tunnare modell som är enkel att bära i jeans- eller kavajfickan, eller är i behov av ett plånboksfodral med många kortplatser, så har vi något för dig.


Våra handgjorda Galaxy S21+ fodral har minimalistisk design som ger ett exklusivt och tidlöst uttryck och gör det till den perfekta accessoaren när du är på språng. Kortfacken är snyggt skurna för att du enkelt ska kunna ta ut de kort som du använder mest, och de flesta modeller har en öppning för telefonens högtalare som låter dig ta samtal med stängt lock.

När du köper ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN medföljer alltid ett svart mobilskal som standard. Detta skal fäster i fodralet med hjälp av starka magneter vilket gör att du enkelt kan ta bort telefonen i situationer när du inte behöver använda hela plånboksfodralet. Det svarta skalet kan också ersättas med något av våra populära fashion cases som erbjuder samma funktion som en del av Accessories of Attraction. Detta koncept med magnetiskt kompatibla produkter gör att du kan mixa och matcha skal, mobilfodral och hållare efter situation, stil och behov och skapa den perfekta kombinationen för dig.

För att vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad rekommenderar vi även att du kompletterar ditt Samsung Galaxy S21+ fodral med ett av våra splittersäkra skärmskydd.