Galaxy S20 plånboksfodral

Ge din telefon ett tidlöst utseende med våra handgjorda mobilfodral för Samsung Galaxy S21.

Välj telefonmodell
Sort & filter
0 Produkter

Åh...Här ser det lite tomt ut.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Samsung Galaxy S21 fodral - Handgjorda mobilfodral i elegant design

Vårt sortiment av plånboksfodral till Samsung Galaxy 21 består av en rad olika modeller i material som är noga utvalda för sin kvalitet och miljövänlighet. Vi uppdaterar ständigt vårt produktutbud efter de senaste trenderna för att du ska hitta ett fodral som passar din personliga stil och tillgodoser dina behov.

IDEAL OF SWEDENs mobilfodral är handgjorda och kännetecknas av minimalistisk design som adderar en tidlös och exklusiv touch till din Galaxy S21. Den smarta och användarvänliga designen låter dig ta emot samtal med stängt lock och fodralen har stilrent skurna kortfack så att du enkelt kan ta ut de kort som du använder mest. Välj mellan olika stilfulla modeller som erbjuder från 4 upp till 12 kortplatser.

Vid köp av ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN medföljer alltid ett högkvalitativt svart standardskal. Detta mobilskal fäster i fodralet med hjälp av magneter och kan därför enkelt tas bort ur fodralet när du inte behöver det, och det kan också bytas ut mot något annat av våra mobilskal med motiv. Vår smarta signaturfunktion Accessories of Attraction låter dig kombinera ditt Samsung Galaxy S21 fodral med valfritt mobilskal och mobilhållare efter situation, stil och behov. Skräddarsy din egna personliga kombination som passar dig och din Galaxy S21.