Galaxy S8+ plånboksfodral

Utforska säsongens trender med våra mobilfodral för Samsung Galaxy S8+ i minimalistisk design.

Bygg ditt egna kit: Köp 3 produkter, betala endast för 2.

Plånboksfodral till Samsung Galaxy S8+

Hos iDeal Of Sweden hittar du flera olika modeller av stilfulla plånboksfodral och mobilfodral till din Samsung Galaxy s8+. Här kan du hitta ett fodral som passa alla tillfällen och situationer utifrån dina behov och din personliga stil.

Alla Samsung Galaxy s8+ plånboksfodral och mobilfodral är handgjorda och av noga utvalt material och design. Plånboksfodralen är i minimalistisk design utformade i flera färger och material för att olika tillfällen och behov samt för att passa din personliga stil. Mobilfodralen till Samsung Galaxy s8+ är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Många av Samsung Galaxy s8+ fodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från iDeal Of Sweden.

Välj telefonmodell
Sort & filter
0 Produkter

Åh...Här ser det lite tomt ut.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Handgjorda Samsung Galaxy S8+ fodral - mobilfodral i klassisk design

Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du flertalet modeller av eleganta plånboksfodral som passar till Samsung Galaxy S8+. Vi skapar våra fodral i noga utvalda material efter säsongens trender och med fokus på att kunna erbjuda fantastisk funktionalitet. Oavsett om du uppskattar en tunnare modell som känns enkel att bära i jeans- eller kavajfickan, eller har behov av ett Galaxy S8+ fodral med många kortplatser, så har vi något för dig.

Den minimalistiska designen ger ett exklusivt och tidlöst uttryck och gör fodralet till en perfekt accessoar när du är på språng. De snyggt skurna kortfacken ger enkel och snabb åtkomst till de kort som du använder mest.

När du köper ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN medföljer alltid ett svart mobilskal som standard. Detta skal fäster i fodralet med hjälp av starka magneter och telefonen kan därför enkelt tas bort när du till exempel är i hemmet och inte behöver använda hela plånboksfodralet. Det svarta skalet kan ersättas med något av våra fashion cases med motiv som erbjuder samma funktion som en del av Accessories of Attraction. Detta koncept med magnetiskt kompatibla produkter gör att du kan mixa och matcha skal, mobilfodral och hållare efter situation, stil och behov och skapa den perfekta kombinationen för dig.