Galaxy S8+ plånboksfodral

Mobilfodral till Galaxy S8+ i exklusiva material. Handgjorda i tidlös design.

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Säker betalning
11 Produkter
Din valda enhet är

Plånboksfodral till Samsung Galaxy S8+

Hos iDeal Of Sweden hittar du flera olika modeller av stilfulla plånboksfodral och mobilfodral till din Samsung Galaxy s8+. Här kan du hitta ett fodral som passa alla tillfällen och situationer utifrån dina behov och din personliga stil.

Alla Samsung Galaxy s8+ plånboksfodral och mobilfodral är handgjorda och av noga utvalt material och design. Plånboksfodralen är i minimalistisk design utformade i flera färger och material för att olika tillfällen och behov samt för att passa din personliga stil. Mobilfodralen till Samsung Galaxy s8+ är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Många av Samsung Galaxy s8+ fodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från iDeal Of Sweden.

Handgjorda plånboksfodral till Samsung Galaxy S8+

Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du flera olika modeller av stilfulla plånboksfodral och mobilfodral till din Samsung Galaxy S8+. Här kan du hitta ett fodral som passa alla tillfällen och situationer utifrån dina behov och din personliga stil. Alla Galaxy S8+ plånboksfodral och mobilfodral är handgjorda och av noga utvalt material och design. Plånboksfodralen är i minimalistisk design utformade i flera färger och material för att olika tillfällen och behov samt för att passa din personliga stil.

Mobilfodralen till Galaxy S8+ är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination! Många av Galaxy S8+ fodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN.