Galaxy S9+ plånboksfodral

Mobilfodral till Galaxy S9+ i exklusiva material.

Handgjorda i minimalistisk och tidlös design.

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Säker betalning
25 Produkter
Din valda enhet är

Samung Galaxy S9+ - plånboksfodral & mobilfodral

Här hittar du alla plånboksfodral och mobilfodral till Samsung modell Galaxy S9+. IDEAL OF SWEDEN har ett brett produktutbud som ständigt uppdateras efter de senaste modetrenderna för att du ska hitta ett fodral som passar dina behov och din personliga stil.

Plånboksfodralen och mobilfodralen ttill Galaxy S9+ är handgjorda och av noga utvalt material och design. Plånboksfodralen är i minimalistisk design utformade i flera olika färger och material för olika tillfällen och behov samt för att passa din personliga stil. Mobilfodralen till Galaxy S9+ är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Mobilfodralen har flera smarta funktioner som till exempel snabb svarsfunktion, skurna kortfack med pull-up funktion, slim design eller mer utrymme för förvaring. Många av Galaxy S9+ plånboksfodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN.