Inga aktiva filter
142 Produkter
Sortera & filtrera

Handgjorda plånboksfodral till iPhone 11 Pro Max

Vårt sortiment av plånboksfodral till iPhone 11 Pro Max består av en rad olika modeller i material som är noga utvalda för sin kvalitet och miljövänlighet. Vi uppdaterar ständigt vårt produktutbud efter de senaste trenderna för att kunna erbjuda ett fodral som passar din personliga stil och tillgodoser dina behov.

IDEAL OF SWEDENs mobilfodral är handgjorda och kännetecknas av minimalistisk design som adderar en tidlös och exklusiv touch till din iPhone 11 Pro Max. Den smarta och användarvänliga designen låter dig ta emot samtal med stängt lock och fodralen har stilrent skurna kortfack så att du enkelt kan ta ut de kort som du använder mest. Välj mellan olika stilfulla modeller som erbjuder från 4 upp till 12 kortplatser.

Vid köp av ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN medföljer alltid ett högkvalitativt svart standardskal. Detta mobilskal fäster i fodralet med hjälp av magneter och kan därför enkelt tas bort ur fodralet när du inte behöver det, och det kan också bytas ut mot något annat av våra mobilskal med motiv. Vår smarta signaturfunktion Accessories of Attraction låter dig kombinera ditt iPhone 11 Pro Max plånboksfodral med valfritt mobilskal och mobilhållare efter situation, stil och behov. Skräddarsy din egna personliga kombination som passar dig och din iPhone 11 Pro Max.