Välj telefonmodell
Sort & filter
0 Produkter

Åh...Här ser det lite tomt ut.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Handgjorda plånboksfodral för iPhone 11 Pro

Hos IDEAL OF SWEDEN finns ett brett sortiment av stilfulla och eleganta plånboksfodral anpassade för iPhone 11 Pro. Vi har det perfekta fodralet för varje tillfälle så du aldrig behöver offra stil för funktion. Vare sig du uppskattar ett tunnare mobilfodral, eller är i behov av en mer rymlig modell med plats för upp till 12 kort, så har vi ett fodral som kan tillgodose dina behov.

Våra fodral är handgjorda av noga utvalda material och den minimalistiska designen ger din iPhone 11 Pro en klassisk och tidlös look. Fodralen har en diskret öppning för telefonens högtalare vilket gör att du kan ta samtal med stängt lock, samt snyggt skurna kortfack för enkel och smidig åtkomst till korten.

Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när du köper ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN. Mobilskalet fäster i fodralet med starka magneter och är därför enkelt att ta bort när du inte är i behov av att använda hela fodralet. Du kan också byta ut det mot ett mobilskal med motiv då samtliga våra skal går att mixa och matcha med valfritt fodral. Vår unika signaturfunktion Accessories of Attraction låter dig skapa den perfekta kombinationen för dig, din smak och din stil.

Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt iPhone 11 Pro plånboksfodral med ett splittersäkert skärmskydd. Då kan du vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad.