iPhone 6/6s plånboksfodral

Mobilfodral till iPhone 6/6s i exklusiva material.
Handgjorda i minimalistisk och tidlös design.

Din valda enhet är
37 Produkter

Handgjorda plånboksfodral till iPhone 6 & iPhone 6s

Hos iDeal Of Sweden hittar du flera olika modeller av stilfulla plånboksfodral och mobilfodral till din iPhone 6 och iPhone 6s. Här kan du hitta ett fodral som passa alla tillfällen och situationer utifrån dina behov och din personliga stil. Alla iPhone 6/6s plånboksfodral och mobilfodral är handgjorda och av noga utvalt material och design. Plånboksfodralen är i minimalistisk design utformade i flera färger och material för att olika tillfällen och behov samt för att passa din personliga stil.

Mobilfodralen till iPhone 6 och iPhone 6s är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination! Många av iPhone 6/6s fodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna.

Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från iDeal Of Sweden. Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt iPhone 6/6s plånboksfodral med ett splittersäkert skärmskydd. Då kan du vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.