iPhone 6/6s plånboksfodral

Eleganta mobilfodral till iPhone 6/6s i minimalistisk och tidlös design.

Välj telefonmodell
Sort & filter
0 Produkter

Åh...Här ser det lite tomt ut.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Elegant designade plånboksfodral till iPhone 6/6s

Här hittar du alla våra plånboksfodral som passar till Apples iPhone 6 och iPhone 6s. Vi erbjuder ett brett sortiment av funktionella mobilfodral i snygg design så att du aldrig behöver offra stil för funktion. Oavsett om du är ute efter ett tunnare plånboksfodral som enkelt kan bäras i jeans- eller kavajfickan, eller är i behov av en rymligare modell med plats för fler kort, så har vi något som passar dig.

Våra handgjorda fodral är tillverkade i material som valts ut med stor omsorg med avseende på hållbarhet och miljö. Den minimalistiska designen tillsammans med de tidlösa färgerna och stilrena detaljerna gör våra mobilplånböcker till de perfekta accessoarerna för dig med sinne för stil och mode. De snyggt skurna kortfacken ger enkel och snabb åtkomst till de kort som du använder mest.

Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när du köper ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN och gör att du enkelt kan ta loss din mobil när du inte är i behov av att använda fodralet. Skalet kan bytas ut mot något av våra andra mobilskal med motiv som också fäster i fodralet som en del av Accessories of Attraction. Konceptet med magnetiskt kompatibla produkter gör att du kan mixa och matcha skal, mobilfodral och hållare efter situation, stil och behov och skapa den perfekta kombinationen för dig.

Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt iPhone 6/6s fodral med ett av våra splittersäkra skärmskydd för att vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad.