iPhone 8 plånboksfodral

Handgjorda plånboksfodral till iPhone 8 i noga utvalt material.
Minimalistisk och tidlös design.

Din valda enhet är
35 Produkter

Handgjorda plånboksfodral till iPhone 8

Alla våra plånboksfodral och mobilfodral till iPhone 8 är handgjorda av noga utvalt material. Fodralen karaktäriseras av en tidlös och minimalistisk design och finns i flertalet utföranden både vad gäller färger och material. Detta för att kunna användas vid olika tillfällen och behov samt för att passa din personliga stil. Mobilfodralen är samtliga funktionella och magnetiskt kompatibla med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Många av iPhone 8 plånboksfodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från iDeal Of Sweden.

Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt iPhone 8 plånboksfodral med ett splittersäkert skärmskydd. Då kan du vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.