iPhone 8 plånboksfodral

Ge din telefon ett tidlöst utseende med våra handgjorda mobilfodral för iPhone 8.

Inga aktiva filter
6130 Produkter
Sortera & filtrera

Handgjorda iPhone 8 fodral - mobilfodral i klassisk design

Vårt sortiment av mobilfodral till iPhone 8 innehåller flera olika modeller som alla är handgjorda av noga utvalt material för ett exklusivt och detaljerat intryck. Plånboksfodralen har flera smarta funktioner som till exempel snabb svarsfunktion, skurna kortfack med pull-up funktion, slim design eller mer utrymme för förvaring. Välj mellan modeller som rymmer fyra upp till hela 12 stycken kort.

Alla våra iPhone 8 mobilfodral kännetecknas av en minimalistisk och tidlös design vilket gör dem till perfekta komplement till våra mobilskal. De är magnetiskt kompatibla med alla våra fashion skal så du kan mixa och matcha efter humör, situation och personlig stil. Hitta din egen favoritkombination!

När du köper ett iPhone 8 plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN får du även med ett avtagbart och utbytbart magnetiskt skal i svart. Skalet sitter stadigt i mobilfodralet via magneter men är samtidigt enkelt att ta av och byta. För att ge din iPhone 8 ett optimalt skydd rekommenderar vi även ett skärmskydd i härdat glas som motverkar repor och krosskador på skärmen.