iPhone 8 Plus plånboksfodral

Mobilfodral till iPhone 8 Plus i exklusiva material.
Handgjorda i minimalistisk och tidlös design.

Din valda enhet är
37 Produkter

Exklusiva mobilfodral till iPhone 8 Plus

Här hittar du alla plånboksfodral och mobilfodral till Apples modell iPhone 8 Plus. iDeal Of Sweden har ett brett produktutbud som ständigt uppdateras efter de senaste modetrenderna för att du ska hitta ett fodral som passar dina behov och din personliga stil.

Plånboksfodralen och mobilfodralen till iPhone 8 Plus är handgjorda och av noga utvalt material och design. Plånboksfodralen är i minimalistisk design utformade i flera olika färger och material. Mobilfodralen till iPhone 8 är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Många av iPhone 8 Plus plånboksfodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från iDeal Of Sweden.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.