iPhone SE plånboksfodral

Våra stilfullt designade mobilfodral för iPhone SE är inspirerade av de senaste trenderna.

Välj telefonmodell
Sort & filter
0 Produkter

Åh...Här ser det lite tomt ut.

View all our iPhone 13 Phone Cases

iPhone SE mobilfodral - Handgjorda plånboksfodral i elegant design

Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du flertalet modeller av eleganta plånboksfodral som passar till iPhone SE. Vi skapar våra fodral i noga utvalda material efter säsongens trender och med fokus på att kunna erbjuda fantastisk funktionalitet. Oavsett om du uppskattar en tunnare modell som känns enkel att bära i jeans- eller kavajfickan, eller har behov av ett iPhone SE fodral med många kortplatser, så har vi något för dig.

Den minimalistiska designen ger ett exklusivt och tidlöst uttryck och gör fodralet till en perfekt accessoar när du är på språng. De snyggt skurna kortfacken ger enkel och snabb åtkomst till de kort som du använder mest.

När du köper ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN medföljer alltid ett svart mobilskal som standard. Detta skal fäster i fodralet med hjälp av starka magneter och telefonen kan därför enkelt tas bort när du till exempel är i hemmet och inte behöver använda hela plånboksfodralet. Det svarta skalet kan ersättas med något av våra uppskattade mobilskal med motiv som erbjuder samma funktion som en del av Accessories of Attraction. Detta koncept med magnetiskt kompatibla produkter gör att du kan mixa och matcha skal, mobilfodral och hållare efter situation, stil och behov och skapa den perfekta kombinationen för dig.

För att vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad rekommenderar vi även att du kompletterar ditt iPhone SE fodral med ett av våra splittersäkra skärmskydd.