iPhone X plånboksfodral

Handgjorda plånboksfodral till iPhone X i noga utvalt material.
Minimalistisk och tidlös design.

Din valda enhet är
36 Produkter

HANDGJORDA FODRAL TILL IPHONE X

Hos iDeal Of Sweden hittar du flera olika modeller av stilfulla plånboksfodral och mobilfodral till din iPhone X. Här kan du hitta ett fodral som passar alla tillfällen och situationer utifrån dina behov och din personliga stil.

Alla iPhone X plånboksfodral och mobilfodral är handgjorda och av noga utvalt material och i tidlös och minimalistisk design. Mobilfodralen till iPhone X är samtliga funktionella och går därför att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Många av iPhone X fodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från iDeal Of Sweden.

Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt iPhone X plånboksfodral med ett splittersäkert skärmskydd. Då kan du vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.