iPhone Xs plånboksfodral

Mobilfodral till iPhone Xs i exklusiva material. Handgjorda i minimalistisk och tidlös design.

Din valda enhet är
36 Produkter

Handgjorda iPhone Xs fodral i exklusivt material

iDeal of Sweden erbjuder ett stort sortiment av exklusiva och stilfulla plånboksfodral till iPhone Xs. Här finns mobilfodral som passar alla tillfällen och situationer utifrån dina behov och din personliga stil.

Alla iPhone Xs plånboksfodral och mobilfodral är handgjorda, av noga utvalt material och med minimalistisk och tidlös design. Mobilfodralen är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Många av iPhone Xs fodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från iDeal of Sweden.

Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt iPhone Xs plånboksfodral med ett splittersäkert skärmskydd. Då kan du vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.