iPhone Xs plånboksfodral

Mobilfodral till iPhone Xs i exklusiva material. Handgjorda i minimalistisk och tidlös design.

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Säker betalning
29 Produkter
Din valda enhet är

Funktionella plånboksfodral till iPhone Xs i elegant design

Alla våra iPhone Xs plånboksfodral och mobilfodral är handgjorda och av noga utvalt material och design. Plånboksfodralen är i minimalistisk design utformade i flera olika färger och material för olika tillfällen och behov samt för att passa din personliga stil. Mobilfodralen till iPhone Xs är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Många av iPhone Xs plånboksfodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN. Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du flera olika modeller av stilfulla plånboksfodral och mobilfodral till din iPhone Xs. Här kan du hitta ett fodral som passar alla tillfällen och situationer utifrån dina behov och din personliga stil. Gör mobilen till en trendig och praktisk modeaccessoar med ett passande plånboksfodral eller mobilfodral.

Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt iPhone Xs plånboksfodral med ett splittersäkert skärmskydd. Då kan du vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad.