iPhone Xs Max plånboksfodral

Mobilfodral till iPhone Xs Max i exklusiva material. Handgjorda i minimalistisk och tidlös design.

Köp 3 produkter och få den billigaste GRATIS!

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Säker betalning
Din valda enhet är
35 Produkter

iPhone Xs Max - plånboksfodral & mobilfodral

Här hittar du alla plånboksfodral och mobilfodral till Apples modell iPhone Xs Max. iDeal Of Sweden har ett brett produktutbud som ständigt uppdateras efter de senaste modetrenderna för att du ska hitta ett fodral som passar dina behov och din personliga stil.

Plånboksfodralen och mobilfodralen till iPhone Xs Max är handgjorda och av noga utvalt material och design. Plånboksfodralen är i minimalistisk design utformade i flera olika färger och material för olika tillfällen och behov samt för att passa din personliga stil. Mobilfodralen till iPhone Xs Max är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Mobilfodralen har flera smarta funktioner som till exempel snabb svarsfunktion, skurna kortfack med pull-up funktion, slim design eller mer utrymme för förvaring. Många av iPhone Xs Max plånboksfodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från iDeal Of Sweden.