iPhone Xs Max plånboksfodral

Handgjorda plånboksfodral till iPhone Xs Max i noga utvalt material.
Minimalistisk och tidlös design.

Din valda enhet är
35 Produkter

HANDGJORDA FODRAL TILL IPHONE XS MAX

Hos iDeal Of Sweden hittar du flera olika modeller av stilfulla plånboksfodral och mobilfodral till din iPhone Xs Max. Vårt breda sortiment gör att du kan hitta ett fodral som passar alla tillfällen och situationer utifrån dina behov och din personliga stil.

Alla våra iPhone Xs Max plånboksfodral och mobilfodral är handgjorda av noga utvalt material och med en minimalistisk och tidlös design. Mobilfodralen till iPhone Xs Max är funktionella och samtliga går att kombinera med våra trendiga mobilskal och magnetiska mobilhållare. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Många av iPhone Xs Max fodralen har kortfack för att enkelt kunna förvara dina viktigaste kort i mobilfodralet. Detta gör plånboksfodralet till den optimala produkten för dig som ständigt är på språng och vill följa med i de senaste trenderna. Ett svart mobilskal medföljer alltid som standard när man köper ett plånboksfodral från iDeal Of Sweden.

Vi rekommenderar även att du kompletterar ditt iPhone Xs Max plånboksfodral med ett splittersäkert skärmskydd. Då kan du vara säker på att din mobiltelefon är fullständigt skyddad.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.