Shearling Collection

Omfamna kylan med ett samspel mellan klassiska svarta nyanser och mjuk faux shearling.

72 Produkter
Sortera & filtrera
Inga produkter hittades.

Skapa en mysig stund med våra nya statement pieces

Ge din garderob en mysig uppdatering med molnliknande, fluffiga teddyaccessoarer. Den här kollektionen handlar om att dyka ner i kreativiteten hos djärva uttryck, gå in i vintersäsongen med en lekfull inställning och låta varje dag förvandlas till ett modigt äventyr. Det är dags att säga hej till ditt nya jag.

Shearling-kollektionen innehåller en rad produkter som spelar på dualiteten hos eleganta och klassiskt svarta nyanser med mjuka faux shearling-texturer i creme-vita nyanser. De duellerande texturerna av premium PU-läder och faux shearling accentueras med guldtonade hårdvarudetaljer – dessa ger accessoarerna en lyxig och högkvalitativ signatur som är typisk för alla IDEAL OF SWEDEN-produkter. Vårt senaste Statement Phone Case fångar perfekt fokusen på dualitet med sin släta svarta bas och faux shearling-detalj, som tillsammans utgör en oemotståndlig kombination av texturer. För att bryta av den mjuka karaktären hos shearlingen lade vi till en guldtonad metallplatta med IDEAL OF SWEDEN-logotypen.

När det kommer till vårt urval av väskor valde vi att uppgradera två av våra redan etablerade vardagsfavoriter: Lia Baguette Bag, en elegant och mycket mångsidig axelremsväska, och Daria Shopper Bag, en rymlig tote för vardagsanvändning som rymmer alla dina essentials och mobila enheter. Båda väskorna har beklätts med oemotståndliga faux shearling-detaljer i kombination med svart PU-läder och guldtonade hårdvarudetaljer.

Varför inte komplettera din uppsättning av statementprodukter i shearling med vår Bobbi AirPods Zip Bag? Denna AirPods-väska är tillverkad i en universell storlek som är kompatibel med AirPods Generation 1 & 2 samt Pro. Väskan är prydd med en guldtonad metallkrok som kan fästas på både Lia Baguette Bag och Daria Shopper Bag, vilket gör den till den perfekta pricken över i:t för din shearlingkollektion.