Statement AirPods Cases

Våra Statement AirPods Cases är tillverkade i lyxiga och vågade designer, inspirerade av de allra senaste trenderna.

Sortera & filtrera
8 Produkter

AirPods-skal i trendiga designer

Våra AirPods-fodral är utformade för att skydda dina AirPods och förvandla minsta mobiltillbehör till en lyxig modeaccessoar. Skalen finns i en mängd olika mönster för att passa just din unika stil, och är utformade för att ge optimalt skydd för dina AirPods samtidigt som de erbjuder ett elegant och kompakt utseende, utan att se stora och klumpiga ut. Skalen är kompatibla med AirPods generation 1 och 2 samt Pro.

AirPods-fodralen finns i en mängd olika mönster och är tillverkade av högkvalitativ hårdplast för hållbarhet och skydd. Dessutom erbjuder vi också en mängd strukturerade AirPods-väskdesigner som efterliknar den lyxiga läderkänslan i utseende och kvalitet - dessa finns likaså i en mängd olika färger, tryck och kompositioner som passar alla stilar och stämningar, och samtliga är tillverkade av premium PU-läder. Skydda dina AirPods med yttersta stil och en touch av lyx, njut av bekväm och optimal användning av dina AirPods och ladda utan att behöva ta bort ditt AirPods-fodral, tack vare vår smala och kompakta design som garanterar perfekt passform.

IDEAL OF SWEDENs AirPods-fodral är kompatibla med våra kabelladdare och trådlösa QI-laddare. Vi erbjuder en mängd olika mönster på våra telefoner och modeaccessoarer, så att du antingen kan samordna eller mixa och matcha dina accessoarer efter behag. Blanda våra mönster och skapa din egen personliga uppsättning med våra telefonväskor, laddningskablar, QI-laddare och mycket mer. Innan de skickas hem till dig kvalitetstestas varje AirPods-fodral för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse. Våra AirPods-fodral är det perfekta tillbehöret att ha när du är på språng och kommer att ge en touch av lyx i vardagen.