Statement Collection

Exklusiva premiumartiklar för den djärva och stilrena individen.

Sortera & filtrera
74 Produkter

Eleganta lyxartiklar av extra hög kvalitet i tidlösa designs

Letar du efter lyxiga iögonfallande produkter som utstrålar självförtroende? Då har du kommit rätt. I vår nya produktkategori Statement hittar du exklusiva väskor, mobilskal, accessoarer och tillbehör med det lilla extra för att fullända din look. Låt dig inspireras av tidlösa klassiker som aldrig blir omoderna samt designs inspirerade av de hetaste trenderna just nu. Dessa produkter är framtagna i premium material av extra hög kvalitet med lång hållbarhet för dig att ha med dig under en lång period i ditt liv.

Vare sig du söker en aftonväska eller en väska att bära under din vardag har vi väskan som passar till alla tillfällen. Du kan enkelt använda våra statement produkter för att klä upp dig men också använda dem tillsammans med en enkel outfit för ditt vardagsliv. Med känsla för lyx förstärker dessa produkter din tillvaro med ett sofistikerat intryck på din omgivning. De är också de perfekta gåvorna att ge bort till någon speciell i present till exempel som en födelsedagspresent, studentgåva, examenspresent, julklapp eller en gåva för att visa uppskattning och omtanke. En väska är inte bara ett funktionellt medel för att smidigt ha med dig dina viktigaste ägodelar utan det är också en accessoar som ofta säger något om dig som person. Därför har vi tagit fram olika varianter av väskor för att matcha just din personlighet. Välj en statement produkt utsmyckad med en guld kedja, silver kedja, nitar eller volanger. Utforska också våra texturer inspirerade av ormskinn, krokodilskinn, en flätad vävnad eller en klassisk slät yta. Dessa designs kommer i harmoniska färgscheman av beige och gräddvit, klassisk svart eller en mörkgrön nyans för att enkelt komplettera din garderob.

I vårt sortiment av statement necklace cases finner du de perfekta komplementen till din outfit för att alltid ha din mobil nära till hands samt dina viktigaste kort i statement skalens inbyggda kortfack. Du har också möjligheterna hos oss att byta ut axelremmarna på produkten efter dina preferenser.  Är du också ett fan av AirPods? Då har vi något du kommer älska. Våra matchande Airpods mini väskor kan du nämligen fästa fast på din väska eller necklace case för att förvara dina trådlösa hörlurar. Mixa och matcha våra produkter och bygg upp en unik kombination av de snyggaste tillbehören du kan hitta på marknaden.