Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 tillbehör i trendig design inspirerad av säsongens hetaste färger och mönster.

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Säker betalning
3 Produkter
Din valda enhet är

SNYGGA MOBILTILLBEHÖR TILL SONY XPERIA XZ2

Hos IDEAL OF SWEDEN finns ett stort produktutbud av trendiga och snygga mobilskal anpassade för Sony Xperia XZ2. Vår vision är att mobilskalet ska tillföra något mer än att bara fungera som ett skydd för telefonen. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt mobilskal med din egen personliga stil. Det är därför våra Xperia XZ2 skal är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender så att du kan förvandla din mobil till en personlig och moderiktig accessoar!

Xperia XZ2 skalen är tillverkade i stark, tålig, flexibel plast och på insidan sitter ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Hitta din egna favorit bland designs som marmor, blommor, geometriska mönster och andra naturliknande material.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Xperia XZ2 skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära Xperia XZ2 skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination.

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för Xperia XZ2. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!