Dearing Kinga X iDeal Of Sweden


Elegant och tidlös design med en touch av rosa – iDeal Of Swedens första samarbete med den tyska influencern Kinga är här.

Kinga, också känd som Dearing Kinga, är en influencer, mamma och bloggerska från Berlin, Tyskland. Hon är känd för sina inspirerande och magiska bilder som verkligen fångar den romantiska och tidlösa elegansen i hennes stil och person. Kinga älskar olika nyanser av rosa och därför är det just rosa som är huvudtemat i samarbetet.

Kingas första kollektion med iDeal Of Sweden reflekterar hennes personliga stil på bästa möjliga sätt genom rosa toner, blommönster och självfallet med en tydlig feminin touch.

Magnolia Stripes

I år kommer våren tidigt! Skalet ”Magnolia Stripes” karaktäriseras av ljuvliga magnoliablommor som slår ut redan innan löven hunnit bli gröna. Lekfulla och klara nyanser av rosa, vilken är en av trendfärgerna denna säsong, kommer dra blickarna åt sig samtidigt som de höjer ditt humör redan innan det hunnit bli vår i luften.

Springtime Whimsy

Fladdrande fjärilar tillsammans med vårens blommande körsbärsträd och tusenskönor i en färgpalett av mjuka akvareller ger ”Springtime Whimsy” en drömsk framtoning. Eftersom lavendel och rosa är några av säsongens mest framträdande nyanser är skalets design det perfekta komplementet till hela din vårgarderob.

Geo Floral Scarf

Skalet “Geo Floral Scarf” skapar känslan av ett fantastiskt slott i rokokostil, med lyxiga stenplattor och praktfulla pioner, gömt någonstans i södra Europa. De geometriska formerna och det subtila leopardmönstret ger skalet attityd samtidigt som det behåller en distinkt feminin och romantisk känsla genom sina vackra blommor och mjuka färger.

En tysk Instagramstjärna med känsla för stil och mode – möt Kinga, influencern bakom iDeal Of Swedens allra första designsamarbete


iDeal Of Sweden tog tillfället i akt att låta Kinga själv berätta om sina tankar rörande kollektionen, om hennes känsla för stil och mode, och såklart också dela med sig av lite personlig information precis i tid för lanseringen av hennes nya kollektion.

Det som inspirerade mig till att göra kollektionen var möjligheten att kombinera mina favoritfärger, mönster och former i en verklig design och att reflektera över hur de skulle se som bäst ut på ett mobilskal. Eftersom jag egentligen inte har någon speciell favoritdesigner som jag inspireras av använder jag Pinterest som min främsta inspirationskälla när det kommer till mode. Jag har till exempel pinnat mycket bilder i den design-moodboard som jag använde för att göra kollektion till verklighet.

Trots att jag är väldigt stolt över alla designer i min kollektion måste jag säga att min personliga favorit är ”Magnolia Stripes”. Skalet har en ren och enkel look med ränderna, men är samtidigt lekfull och iögonfallande på grund av blommorna och den rosa nyansen. Jag planerar att bära skalet, och även de andra två designerna, med ett par jeans och en vit topp, eller kanske en vit klänning. Alla skal i kollektionen sprider vårkänslor och sprider ljusa och somriga vibbar redan nu.

Eftersom jag inspireras av naturlig elegans och fräsch sportighet är den kända skådespelerskan och affärskvinnan Jessica Alba min stilikon. Hennes stil, såväl som hennes personlighet representerar den enkla, men chica stilen jag har gjort till min egen. Mitt bästa stiltips är den klassiska meningen, ”less is more”. Om jag däremot kunde resa tillbaka i tiden skulle jag troligen bära kläder i barockstil. Jag tycker att den eran är väldigt intressant och jag skulle älska att prova alla de magnifika kläderna. När jag var liten var faktiskt mitt drömyrke just arkeolog och det var i själva verket mitt intresse för historia som fick mig att komma på designen till ”Geo Floral Scarf”. Ett skal som visar ett intressant möte mellan historiska epoker och dagens trender.

Även om arkeolog måste vara ett väldigt intressant yrke gillar jag verkligen livet jag lever som influencer och det faktum att jag får leva ut min kreativitet. Jag är stolt över att jag har gjort mitt intresse till mitt yrke. Det har lett mig till så många intressanta vägar, och det här samarbetet är helt klart en av de mest spännande. I mina ögon är den enda negativa sidan av detta jobb att livet helt enkelt är för kort för allt jag vill göra.

Mitt bästa stiltips är den klassiska meningen, ”less is more”

Q: Berätta något som många inte känner till om dig?

A: När jag är väldigt nervös stammar jag lite

Q: Nämn någonting du inte kan leva utan?

A: Min mobiltelefon (givetvis med ett av mina skal på)

Q: Ifall du fick resa precis vart som helst, vad skulle du då välja?

A: Nya Zeeland, det är ett så otroligt spännande land

Q: Vilken är din favoritstad?

A: Som de flesta fashionistas så tycker jag att Paris är helt magiskt och det är en stad jag aldrig tröttnar på

Q: Har du någon favoriträtt?

A: Ja, en klassisk tysk måltid bestående av friterad potatis, schnitzel och champinjonsås

En lite personligare Q&A


iDeal Of Sweden

The Masculine Collection

Inspirerad av de smartaste, starkaste och moderiktiga männen.

Handla här