januari 31, 2018

Fyra trender som skapar vårkänslor


De internationella modeveckorna är i full gång och i veckan som gick visade de danska modehusen sina kollektioner för hösten och vintern 2018. Hösten känns dock långt borta då vi i skrivande stund befinner oss mitt i kalla vintern här i Sverige. Just nu längtar vi snarare till varmare, ljusare dagar och inte minst till vårmodet och att kunna lämna vinterjackan hemma. Vi ser därför tillbaka på vad som visades på catwalken för vår- och sommarsäsongen och inspireras av vad som komma skall.

iDeal Of Sweden listar fyra av vårens stora trender:

1.Lila

Vårens trendfärg nummer ett stavas lila och nyansen är lika snygg att bära upptill som nedtill. Varför inte köra på en monokrom look med lila från topp till tå för extra stilpoäng? Allra hetast denna säsong är den ljusa lavendelfärgade tonen.

Matcha med: Mayfair Clutchs mjuka grå ton går hand i hand med den lila pastellfärgen. För att tuffa till looken satsa på skalet Python.

Tröja – Ganni, strumpor – H&M, byxor – Mango, blus – Modström, skal – iDeal Of Sweden, catwalk – Michael Kors, Victoria Beckham, Michael Kors

2.Blommigt

Den blommiga trenden är återkommande så gott som varje vår och 2018 är inget undantag. Detta år lyder trenden ”more is more” – ju större blommönster och skarpare färger desto bättre.

Matcha med: Skalen Antique Roses och Champagne Birds är helt rätt till vårens blommande trend. Passa även på att ladda din telefon med trendiga Fashion Powerbank Floral Romance och Antique Roses Fashion Cable.

Byxor – Lindex, klänning – H&M, skal, powerbank & laddkabel – iDeal Of Sweden, catwalk – Louis Vuitton, Alice+Olivia, Dolce Gabbana

3.Rutigt

En av höstens största trender 2017 var rutigt vilket syntes såväl på kappor och kavajer som byxor och kjolar och än är vi inte trötta på rutorna. Tvärtom är rutmönstret minst lika aktuella till våren gärna i form av en kavaj, trenchcoat eller en jacka.

Matcha med: Vår Fashion Wallet i marinblått matchar fint till rutiga mönster. Håll din telefon i ett säkert grepp och matcha gulddetaljen på skalet med en Magnetic Ring Mount.

Byxor – Vila, kavaj – kaffe, kjol – Topshop, wallet & magnetic ring mount – iDeal Of Sweden, catwalk – Balenciaga, Christian Dior, MSGM

4.Vitt

När ljuset kommer tillbaka blir vi också sugna på att bära ljusare kläder. Ljusa toner är helt rätt i år och den vita kulören är större än någonsin. På catwalken syntes allt ifrån böljande långklänningar till dressade kostymer. Den vita färgen är även snygg att bära i olika nyanser i en minimalistiskt monkrom outfit.

Matcha med: Gå all in på den vita trenden med Carrara Gold, Fashion Wallet och Carrara Gold Fashion Cable.

 Topp – Áeron, byxor – Tommy Hilfiger, väska – ATP Atelier, skal & laddkabel – iDeal Of Sweden, catwalk – Jil Sander, Céline, Busnel

Dela det här inlägget