juni 1, 2018

Presentguide till skolavslutningen


Sommaren står för dörren och för många återstår bara några få veckor i skolan innan ett efterlängtat uppehåll nalkas. Skolavslutning, student eller examen – att ha avklarat ännu ett år i skolbänken är såklart värt att firas! Skäm bort någon som slutar skolan med en uppskattad present eller unna dig själv en snygg accessoar att matcha outfiten till examen med. Vi guidar dig till det perfekta alternativet!

 


Till henne
Klassiskt vitt och vackert blommigt är något som hör skolavslutningar och sommarlov till och något i denna stil utgör därför en perfekt gåva, eller en utmärkt accessoar till klänningen!

Carrara Gold Power Bank och laddkabel
För tjejen som har många järn i elden och ofta är på språng passar en Power Bank med tillhörande Fashion Cable utmärkt för att alltid ha en laddad mobil. Carrara Gold Power Bank och Fashion Cable i klassisk vit marmor med trendigt guldinslag blir snabbt en favorit hos de flesta!

Fashion Wallet
Skydda mobilen med detta plånboksfodral i fräscht vit och stilren design. Här finns plats för upp till fyra kort för att alltid bära med sig det mest väsentliga.

Golden Glamor
Glittrande guld och lyxig flytande marmor utgör det glamorösa skalet Golden Glamour som lämpar sig perfekt för att sätta guldkant på sommarens alla outfits. Ett måste i mobilskalsgarderoben!

Floral Romance
Matcha skolavslutningens klänning med detta romantiska skal som besitter två av sommarens stora måsten – blommigt och vitt.

Magnetic Ring Mount
Håll telefonen i ett säkert grepp med vår Magnetic Ring Mount. Passar perfekt när du ska ta en selfie, eller vill ställa mobilen upp för att se på videos.

 

Till honom
Snygga och funktionella mobilaccessoarer som fungerar lika bra på sommarens äventyr som till mer festliga tillfällen är den perfekta presenten att skämma bort brorsan, kompisen eller pojkvännen med!

Black Reptile
Svart är färgen som alltid fungerar och snyggare blir det med en liten extra detalj liksom det subtila reptilmönstret på Black Reptile. Ett tidlöst skal som passar de flesta tillfällen och stilar!

Royal Grey Marble
Marmor går aldrig ur tiden och är alltid ett säkert kort. Royal Grey Marble ger ett genuint intryck av äkta sten medan de guldfärgade ådrorna sätter en lyxig prägel på skalet och utgör den perfekta accessoaren till sommarens festligheter.

Geometric Puzzle
Vita skarpa linjer i geometriska former möter en klassisk svart bakgrund och resulterar i ett tidlöst och stilrent skal. Passar lika bra till examenskostymen som till shorts och t-shirt en ledig sommardag.

Magnetic Wallet +
Med en snygg slimmad design och förvaring som rymmer upp till 12 kort är Magnet Wallet+ en perfekt present att kombinera med något av våra Fashion Case.

Car Vent Mount
Med Car Vent Mount har du telefonen lättillgänglig på ett säkert sätt under sommarens bilfärder. Perfekt till killen som planerar många roadtrips!

Port Laurent Marble Power Bank och laddkablel
Glöm bekymret med en urladdad telefon med hjälp av vår Fashion Cable och Power Bank som räcker till två fulla laddningar.  Port Laurent Marble har en svart marmorbas med blåa och guldiga detaljer vilket gör den dramatiskt elegant och helt rätt i tiden.

Dela det här inlägget
Fler inlägg