april 13, 2018

Lanseringsfesten för Hailee Lautenbach X iDeal Of Sweden


I onsdags lanserade iDeal Of Sweden sin senaste kollektion, ett designsamarbete med den LA-baserade influencern Hailee Lautenbach. För att fira bjöd iDeal tillsammans med Hailee in till ett fantastiskt coctailparty på populära CATCH i Los Angeles. På plats för att fira den trendsäkra kollektionen var bland andra Instagramstjärnorna Alexa Losey, Jazmine Gondola, Ellana Bryan och Eva Catherine.

Kollektionen är det andra designsamarbetet som iDeal Of Sweden gjort hittills och fler kommer att lanseras under året. Det nya samarbetet består av tre skal med nytänkande och lekfull design tydligt influerad av de senaste trenderna i stilsäkra LA. När Hailee designade skalen inspirerades hon mycket av streetstyletrender och la ett stort fokus på färg och form. Hennes personliga favorit ur kollektionen är ”Striped Roses” som genom sin kombination av trendigt röda blommor och tidlösa svartvita ränder passar till det allra mesta i hennes garderob.

Onsdagens lansering bjöd på en härligt ljummen sommarkväll och festligheterna hölls i en privat del med egen bar. Där serverades fräscha snittar och delikata bakelser medan gästerna tog del av bakgrunden till den nya kollektionen. Alla gästerna tyckte verkligen om den nya designen och  stämningen var på topp när alla bytte sina gamla skal mot de nya. Efter ett par timmars mingel var det dags för sällskapet att gå vidare ut i natten för att fortsätta festligheterna på nattklubbarna Tao och Avenue.

Ett stort tack till alla underbara influencers som dök upp samt till våra fantastiska sponsorer; Verso, Mockberg, Maria Nila, Rituals, Urbanista och Triwa.

Dela det här inlägget