maj 15, 2018

Hannalicious x iDeal @TAK


Förra veckan släppte iDeal Of Sweden en ny kollektion designad av influencern Hanna Friberg, mer känd som Hannalicious. Detta firades under fredagen där Hanna bjöd in 25 gäster till ett glammigt event inspirerat av hennes fyra skal som alla andas lyx, glitter och glamour.

Stockholm bjöd på strålande sol och riktig sommarvärme under fredagseftermiddagen och den populära takterrassen TAK i Stockholm belägen på 14:e våningen, 48 meter över havet var fylld till bredden av folk som firade in helgen med ett glas och en oslagbar utsikt över takåsarna. Eventet höll till på delen BUR där gästerna fick sitta ner i en avslappnad loungemiljö och kunde blicka ut över den vackra utsikten från de stora panoramafönstren som löpte längs rummets ena kort- och långsida. BUR var dekorerat till max för att spegla känslan av lyx och glamour i skalen. Bland annat fanns en förstoring av skalet Golden Glamour på plats – perfekt som bakgrund till bilder, guldiga bokstavsballonger längs hela långsidan med texten HANNALICIOUS X IDEAL och vackra blomsterarrangemang.

Gästerna välkomnades med champagne toppad med rosa sockervadd och efter att alla anlänt och hunnit sitta ner gav Hanna en presentation av kollektionen där hon berättade om inspirationen till designen och visade upp skalen. Strax efter det började olika snittar komma in. Restaurangen är specialiserad på modern skandinavisk mat som möter japanska smaker och tillagningsmetoder vilket resulterar i spännande, unika smaker. Under kvällen bjöds det på gunkanmaki med krabbröra, wonton med råbiff eller avokado samt norimaki med svamp vilket allt var fantastiskt, både till utseende och smak. Lagom till maten kom även kvällens första drink. Kvällen till ära var drinkarna inspirerade av, och namngivna efter skalen och den första drinken bestod av en härlig korallfärg influerad av skalet Coral Crush.

Stämningen var väldigt uppsluppen och positiv och det fotades mycket under kvällen. Alla gillade verkligen Hannas kollektion och många var snabba med att på en gång pryda sin telefon med sitt favoritskal ur kollektionen. Mot slutet av eventet kom en tårta i två våningar in i samma mönster som Golden Glamour vilket var en uppskattad överraskning. Till tårtan serverades även macarons och veganska cakepops med ”Hannalicious” tryckt på omslaget.

Hanna och gästerna avslutade kvällen ute på terrassen där solen fortfarande värmde. Ett riktigt lyckat event med härlig stämning, god mat och dryck samt underbara gäster!

Tack till våra sponsorer My Perfect Day och Din Tårta samt till Elite Floral för de vackra blomsterdekorationerna och till TAK för att vi fick hålla eventet hos er!

Bilder: Lisa Höök

Dela det här inlägget