maj 25, 2018

Holiday Vibes


Semestertiderna är nära och i stora delar av norra Europa har en riktig värmebölja dragit in och gett oss en härlig högsommarvärme redan nu. Tack vare värmen börjar semesterkänslorna smyga sig på. Oavsett om det är regn eller solsken där du befinner dig är det därför hög tid att ge din telefon en somrig uppdatering. Planerar du en sommar ute till havs, utomlands eller hemma i stan? iDeal Of Sweden har det perfekta skalet att lyfta semesterkänslan med oberoende av vilka planer du har för sommaren!

Monstera Jungle
Stora gröna monstera- och palmblad pryder skalet ”Monstera Jungle” och för snabbt tankarna till exotiska vita paradisstränder med vajande palmer och turkosa hav. Skalet är därför perfekt att pryda mobilen med på solsemestern där tiden fördrivs med lata dagar vid stranden.

Carrara Gold
Ledighet hemma i stan, eller lyxig semester på Rivieran? ”Carrara Gold” är det trendiga men samtidigt glamourösa skalet som passar de allra flesta tillfällen och platser. Klassisk vit marmorbakgrund möter detaljer i guld som matchar sommarkvällarnas alla vackra solnedgångar.

Neon Tropical
Mot en svart bakgrund syns på ”Neon Tropical” stora monsterablad i neonlika färger som rosa, orange och lila. De starka färgerna i kombination med den mörka botten för tankarna till ljumma, tropiska nätter. Perfekt till sommarens fester där de långa nätterna aldrig tycks ta slut.

Sailor Blue Bloom
De blå tonerna i ”Sailor Blue Bloom” i både ljusa och mörka kulörer påminner om sommarhimlens ljusblå färg och det djupblå glittrande havet. Resultatet blir ett skal som passar perfekt för båtlivet och dagar ute till havs. De eleganta blommorna blir pricken över i för den där extra sommarkänslan!

Floral Romance
Inget säger sommar så mycket som blommor vilket ”Floral Romance” verkligen tagit fasta på. Mot en vit bakgrund syns romantiska blommor i ljuva pastellfärger som påminner om en vacker sommaräng. Det eleganta skalet passar perfekt till sommarens alla tillställningar så som midsommar, bröllop eller examensfirande.

Mysterious Jungle
Med sina exotiska blad och färgstarka blommor kombinerar ”Mysterious Jungle” två av sommarens största trender. Den tropiska vibben av skalet passar bra till den exotiska semestern, likväl som den sätter en extra touch av sommar och tropisk hetta på hemmaplan.

Dela det här inlägget