februari 23, 2018

iDeal Of Sweden deltar vid Mobile World Congress 2018


För andra året i rad deltar iDeal Of Sweden tillsammans med Brightstar på Mobile World Congress, MWC, i Barcelona. Under MWC kommer vi att få ta del av de senaste trenderna inom teknik, träffa kunder och återförsäljare, samt presentera vår nya kollektion. Evenemanget pågår i fyra dagar och lockar sammanlagt över 100 000 deltagare och cirka 2000 utställare. Här presenteras de senaste teknikerna och de mest innovativa produkterna inom telekombranschen.

Samy Mustafa, Global Sales Manager på iDeal Of Sweden är imponerad av evenemangets räckvidd och det breda utbudet av talare, utställare, innovativa teman och deltagare. ”Det är viktigt för ett företag i framkant att ständigt vara uppdaterade och MWC är ett utmärkt sätt att hålla oss a jour med de senaste nyheterna i vår bransch” säger han. iDeal Of Sweden deltar som prioriterad partner till Brightstar. ”Det är oerhört positivt att få delta som en viktig global partner tillsammans med det engagerade och erfarna Brightstar-teamet. Vi har en fantastisk representation under eventet” beskriver Samy.

Bland årets teman för eventet utmärker sig ämnen som den fjärde industrirevolutionen, den digitala konsumenten och tillämpad AI. Välkända personer inom branschen som Sue Siegel från GE, Ran Krauss från Airbotics, Cher Wang från HTC, Börje Ekholm från Ericsson, Marie Ehrling från Telia Company och Christopher Young från McAfee är på listan över huvudtalare.

Vi på iDeal Of Sweden ser fram emot intressanta kommande dagar och när MWC kickar igång på måndag lovar vi att hålla er uppdaterade med nyheter och höjdpunkter. Följ oss på LinkedIn för att inte missa något! Är du på plats i Barcelona? Besök oss gärna under MWC. Vi finns i Brightstars paviljong, Hall 2, monter 2I20.

Dela det här inlägget