juli 13, 2018

iDeal Of Sweden x Berlin Fashion Week


Tisdagen den tredje juli gick Berlin Fashion Week av stapeln och iDeal Of Sweden var på plats i samarbete med den tyska designern Irene Luft.

Irene Luft är ett lyxigt Prêt-á-Porter-märke som utmärker sig genom en modern, exklusiv och romantisk stil fylld med attityd. Designern är känd för att arbeta mycket med motsatser och kontraster där hårt får möta mjukt – liksom vit spets som matchades med svart läder. På tisdagens visning syntes blommigt, spets och skira tyger matchas med mörka accentfärger vilket skapade en stark kontrast som satte känslan för hela kollektionen. En kollektion som är feminin och romantisk med en touch av mörker.

iDeal Of Sweden hade äran att vara en del av Irene Lufts visning då våra produkter bars som modeaccessoarer av modellerna på runwayen. Under showen kunde vi se våra Mayfair Clutches, Ring Mounts, Power Banks och Fashion Cases som matchades tillsammans med designerns vackra, men ändå tuffa kreationer. En show som andades lyx och där våra produkter verkligen lyftes och kom fram på ett helt annat sätt tillsammans med Irene Lufts design.

På plats under showen fanns chefredaktörerna för tyska Harpers Bazaar, och Elle Magazine tillsammans med en blandning av personer från PR-branschen, tidningar, influencers och andra designers. Vi på iDeal Of Sweden var på plats med två av våra tyska influencers kända under Instagramnamnen @DonnaRomina och @MinnieKnows. Showen var väldigt lyckad och alla på plats kändes imponerade!

Vi på iDeal Of Sweden är så glada och stolta över att få varit en del av Mercedes Benz Fashion Week och Irene Lufts visning!

Ett stort tack till geBONGt Communication och Irene Luft!

Dela det här inlägget