augusti 3, 2018

iDeal Of Sweden x Helsinki & Copenhagen Fashion Week


Berlin, Helsingfors och Köpenhamn – iDeal Of Sweden fortsätter att synas på modeveckorna runt om i Europa.

Som tidigare nämnt var vi i början av juli på plats under Berlin Fashion Week där våra produkter syntes på Irene Lufts visning. Förra veckan gick Helsinki Fashion Week av stapeln där iDeal var en av partnerna och nästa vecka är det dags för Köpenhamn.

Helsinki Fashion Week ägde rum mellan den 20–25 juli och är den första modeveckan att till 100% fokusera på hållbarhet och innovation. Istället för att fokusera på lokala talanger väljer man att lyfta miljömedvetna designers från hela världen. Under förra veckans evenemang visade 30 designers upp sina kollektioner för säsongen SS19 och lockade modemedvetna besökare från hela världen, majoriteten från Norra Europa, Asien, USA och Ryssland.

iDeal Of Sweden var en av partnerna till Helsinki Fashion Week och var bland annat med och sponsrade goodiebags, visade upp produkter i showroomet, lånade ut skal på plats under visningar samt hade powerbanks backstage att låna. Vi hade också några av våra finska influencers på plats som deltog under dagarna.

Nina Perälä, Project Manager under evenemanget berättar att iDeals produkter var uppskattade och att besökarna älskade våra designs!

Nästa vecka är det som sagt dags för Copenhagen Fashion Week som pågår 7–10 augusti. Köpenhamns modevecka är den största i Norden och har tusentals besökare varje år. Här visar designers som exempelvis By Malene Birger, Ganni och Rodebjer upp kommande säsongs trender.

Även här kommer iDeal Of Sweden vara med och sponsra VIP goodiebags, samt synas i en artikel på Copenhagen Fashion Weeks hemsida.

Vi är så stolta över att få chansen att vara en del av Helsinki och Copenhagen Fashion Week!

Bild: Vogue.com

Dela det här inlägget