juli 17, 2018

iDeal Of Sweden x Mall of Scandinavia


Lördagen den 7 juli slog iDeal Of Sweden upp portarna till sin andra fysiska butik belägen i Sveriges största shoppingcenter – Mall of Scandinavia.

Vi var på plats i butiken från klockan 8 på morgonen för att förbereda inför öppningen klockan 10. Med dimblå nyanser, sammetsdetaljer, stora ytor och gröna växter ger butiken en stilren känsla som andas lyx och design. Elite Floral skapade magiska blomsterarrangemang i vackert vita nyanser att pryda butiken med och som pricken över i fanns även en förstoring av bästsäljande skalet Carrara Gold som förstärkte butikens lyxiga känsla.

Öppningsdagen lockade mycket folk: redan två timmar innan öppningen anlände de första besökarna och skapade en kö utanför butiken som snabbt växte sig lång. När portarna äntligen slogs upp klockan 10 fylldes butiken snabbt till brädden av besökare som var ivriga att lägga händerna på sina favoritprodukter. Den första timmen var det så pass mycket folk att det var svårt att förflytta sig runt i butiken. Något vi ser som ett tecken på en lyckad öppning!

Sammanfattningsvis var det en mycket lyckad dag, en fantastiskt fin butik och mycket härliga kunder! Tack till alla inblandade!

Dela det här inlägget