april 27, 2018

iDeal World Tour – Sydney


iDeal Of Swedens världsturné avslutades på bästa sätt i Sydney, Australien.

Sydney bjöd på strålande sol då närmare femtio lokala influencers bjudits in till en härlig brunch. Eventet ägde rum på den Instagramvänliga restaurangen Hacienda belägen på hotellet Pullman Quay Grand Sydney Harbour.

Med en enastående utsikt över Harbour Bridge i kombination med fantastisk inredning var lokalen en riktig vinnare. Inredningen bestod till stor del av rosa tillsammans med levande gröna växter längs både väggar och tak samt vackra detaljer. Interiören tillsammans med Elite Florals underbara blomsterarrangemang gjorde definitivt succé och skapade dessutom en riktigt mysig känsla.

Under brunchen serverades gästerna mimosa och löpande under eventet kom det in nya brickor med utsökta frukostkanapéer vilket var väldigt uppskattat. Det minglades och skrattades och stämningen var mycket positiv och avslappnad. Influencerna var i vanlig ordning supertrevliga och nyfikna på att få veta mer om iDeal Of Sweden som företag och av att se mer av den nya kollektionen.

Kollektionen var verkligen populär bland de australiensiska influencerna och det var många fina ord som sades under morgonen. ”Jag har haft en underbar morgon i och med firandet av iDeal Of Swedens nya lansering. Vi blev introducerade till den glamorösa nya kollektionen bestående av designs i trendiga färger och mönster” berättade exempelvis Scarlet Vargas (@stylishjournal). Evelien Longfield (@eefexplores) var också väldigt nöjd med eventet ”Jag hade så kul på iDeal Of Swedens brunch. Underbar lokal, supergod mat och fantastiska människor. Jag kunde inte ha startat veckan på ett bättre sätt.”

iDeal Of Sweden håller helt med om Eveliens ord och vill tacka alla influencers på plats, Hacienda för möjligheten att hålla eventet på en sådan fin plats, Elite Floral för underbara blommor och sist men inte minst våra sponsorer: Triwa, Mockberg, Maria Nila och Urbanista.
Bilder: @tomboxphotography

Dela det här inlägget