april 20, 2018

iDeal World Tour – Tokyo


Under april månad har iDeal Of Sweden varit ute på en omfattande världsturné där inte mindre än trettio städer i tolv olika länder besökts. Den 14 april anordnade iDeal sitt första event i Japan då turen kommit till Tokyo och vackra ”ELLE Café”.

Liksom namnet antyder ägs ELLE Café av modemagasinet med samma namn och är en riktigt Instagramvänligt restaurang som ligger i den trendigare delen av Tokyo. Restaurangen har bara haft öppet i ungefär ett år, men är redan väldigt populärt och det hör inte till ovanligheterna att folk står länge i kö för att få ett bord där.

Inför eventen hade iDeal Of Sweden reserverat hela andra våningen av restaurangen dit över trettio influencers bjudits in för en härlig Afternoon Tea. Lika Instagramvänlig som restaurangen i sig var maten som bland annat bestod av ”Silver Dollar Pancakes”, jordgubbs- och pistaschpaj samt brownies. Såväl lokalen som den delikata maten fotades flitigt, stämningen var på topp och influencerna skrattade mycket tillsammans. Här fanns det tid till att verkligen sitta ner och njuta av mat och dryck i lugn och ro, alla pratade med alla och gästerna uppskattade verkligen att turnén kommit till Tokyo.

Väldigt uppskattat var också de vackra blomsterarrangemangen som Aoyama Flower Market dekorerat lokalen med och alla var noga med att också få smakfulla bilder på dem och varandra. Den nya SS18-kollektionen gick verkligen hem hos de japanska influencerna ”Jag vill ha alla era produkter!” nämndes bland annat.

Ett stort tack till alla underbara influencers som var på plats, till ELLE Café som lät oss hålla eventet i deras fina miljöer, samt till Aoyama Flower Market för de härliga blomsterarrangemangen.

Bilder: @eea_ikeda

Dela det här inlägget