mars 23, 2018

Introducing: Spring Summer 2018


iDeal Of Swedens nya kollektion är designad och skapad ur några av vår- och sommarsäsongens viktigaste trender. Vi har hämtat inspiration från de internationella modeveckorna, från inredningsmässor och streetstyle.  Kollektion har därför fått inslag av stora mönster, djupa färger, blomsterprakt, denimblått och dova pasteller.

Spring Summer 2018 består av sju helt nya designs av skal, powerbanks och laddkablar vilka alla på olika sätt plockar upp de dominerande trenderna för säsongen. Sailor Blue Bloom och Baby Blue Orchid har som namnen antyder fokus på det heta blommönstret i vackert blå nyanser som passar perfekt för att matcha vårens denimtrend. Scarlet Red Marble kombinerar det tidlösa materialet marmor med en djupt röd ton medan Peony Garden består av ett blommigt print i härliga pasteller. Mysterious Jungle kombinerar tre trender i en design genom stora blad, gröna nyanser och färgglada blommor.Geometric Puzzle frontar geometriska former i krispigt vitt mot en svart bakgrund och Neon Tropical ett lekfullt mönster av monsterablad i neonfärger.

I denna kollektion lanserar vi en ny färg på skalens logga. Vår lyxigt guldfärgade variant har nu fått en kompletterande version i sobert rymdgrått. Den nya loggan finns på skalen Neon Tropical och Geometric Puzzle. Skalens matchande powerbanks har även detaljer i samma färg för ett elegant och enhetligt intryck.

Läs mer om de nya produkterna och spana in kollektionen i sin helhet här!

Dela det här inlägget