juni 8, 2018

Introducing: Summer 18


Sommaren är här – den bästa tiden på året om ni frågor oss där dagarna känns längre och solen värmer extra skönt. I samband med detta lanserar iDeal Of Sweden en helt ny kollektion bestående av fem skal inspirerade av sommarens hetaste trender!

Summer 18 är en färgglad kollektion där härliga blomsterprint och exotiska frukter utgör de dominerande printen. Som gjort för att få sommarkänslorna att flöda!

 Tre av fem skal i kollektionen pryds av sommarens säkraste kort – blommor:

På “Vintage Tulips” syns en gammelrosa bakgrund dekorerad med tulpaner i vackert sobra färger där olika nyanser av lila och rosa spelar huvudrollen. Ett elegant skal som passar utmärkt till sommarens festligheter så som bröllopsfirandet.

Flower Meadow är skalet som pryds av klassiska, svenska blommor i en färgpalett som domineras av rött, gult och blått mot en tidlös vit bakgrund. Likt en ljuvlig sommaräng för skalet snabbt tankarna till svensk midsommar och är ett självklart val inför stundande semesterdagar.

Sist men absolut inte minst av de blommiga skalen hittar vi  “Statement Florals”. Liksom namnet antyder är det ett riktigt statementskal och passar dem som vågar sticka ut. Romantiska pioner i dova, rosa nyanser blandas med ett småblommigt mönster i beige och blått och kombineras till sist med en iögonfallande, trendig röd bakgrund.

Förutom blommor är exotiska frukter något som påminner oss lite extra om varma sommardagar och tropiska nätter:

 “Pineapple Bonanza” för med sitt härliga ananasprint tankarna till exotiskt vita stränder där turkosa hav kantas av vajande palmer. Det ultimata skalet för utomlandsresan eller för att skapa en exotisk vibe på hemmaplan.

Slutligen har vi färgstarka  “One In A Melon” där en solgul bakgrund kantas av vattenmeloner och gröna blad i en härlig mix. Ett riktigt lättsamt och lekfullt skal som snabbt får en på glada tankar och sätter sommarkänslan på topp! Den perfekta accessoaren till lata dagar vid poolen.

Se mer av Summer 18-kollektionen och klicka hem dina favoriter  här!

Dela det här inlägget