mars 29, 2018

Lär känna – Sapphiroula Pelecas


Den här månaden vill vi uppmärksamma den Brisbane-baserade influencern och modellen Sapphiroula Pelecas, också känd som The Blonde Republic. Hon är med sin trendsäkra stil och sin tro på att alltid vara sann mot sig själv en sann inspirationskälla!

Sapphiroula beskriver sig själv som snäll, rolig och lite konstig. Hon erkänner sig vara en riktig shopaholic som planerar sitt liv efter outfits.  Hennes personliga stil beror på vilket humör hon är på, men vanligtvis skulle hon beskriva den som tjejig men med lite edge. Mode och stil har varit ett stort intresse för henne så länge hon kan minnas.
– Jag brukade rita egna modedesigns från det att jag var tio år och jag har fortfarande kvar dem berättar hon med ett skratt.

 Stilinspirationen hittar hon överallt – från gatorna i Paris till bilder på Pinterest. Hon har två stilikoner som hon inspireras av, Kourtney Kardashian och Desi Perkins. Helt enkelt eftersom hon älskar hur enkel deras stil är.

När det kommer till stiltips tror Sapphiroula att det allra viktigaste är att man är sann mot sig själv och vem man är som person eftersom stil är ett uttryck för detta. Själv gillar hon att mixa budgetkedjor med mer lyxiga märken för att skapa en unik stil. Hennes favoritaccessoar är förlovningsringen och ett armband från Cartier. Dessa två smycken tar hon aldrig av sig. Något som hon däremot aldrig skulle ha på sig är ett par Crocs…

Sapphiroula är född och uppvuxen i Brisbane, Queensland, Australien, också känt som solskensstaten. Hon tror att vad som är unikt för den australiensiska stilen är att det inte direkt finns någon vinter.
– Australien blir aldrig riktigt kallt, speciellt inte Queensland. Vi har en sommar-och semesterkänsla året runt.
Även om Australien och Sverige skiljer sig något åt när det kommer till stil tycker hon att iDeal Of Swedens produkter passar väldigt bra in i den australiensiska stilen.
– Marmor är jättestort just nu, och allt som är sött och somrigt passar verkligen in. Jag älskar alla skal, men min favorit är Magnolia Stripes.

Vi frågar Sapphiroula om hennes favoritställen i Brisbane. Den bästa shoppingen tycker hon finns på James Street. Nodo är hennes favoritbrunchrestaurang, vilket är ett café som serverar himmelsk frukost och som även är kända för sina Instagramvänliga donuts. Vad gäller middag föredrar hon restaurangen Julius där du hittar den bästa pizzan i Brisbane! Vill du ta en drink eller två tycker hon att Defiant Duck är det bästa stället att gå till. Här hittar du cocktails så som ” It’s Candy Time”, “New Fashion Pirate” och “Duckatini”.

När det kommer till hennes Instagram beskriver hon den som en mode- och resedestination. De bästa tipsen hon kan ge för hur du bör tänka när du planerar dina Instagraminlägg är att vara sann mot dig själv och din stil, och att dela sådant som du älskar. Hon tror att det är möjligt för vem som helst att göra karriär av sin hobby om man verkligen älskar det man gör och har en riktig passion för det.
– Om du arbetar hårt och är fast besluten att lyckas kan du göra karriär av din hobby.
Sapphiroula tror också på universums kraft och att vad du ger kommer du få tillbaka tiofalt.
– Därför ska man alltid vara snäll mot andra människor och vara sann mot sig själv. Jag tror också att om man vill något tillräckligt mycket kan man få det att hända.

iDeal Of Sweden önskar Sapphiroula all lycka till i framtiden och vi ser också fram att träffa henne på vårt release-event i Brisbane senare i vår.

Vill du fortsätta inspireras av Sapphiroula, missa inte att följa henne på Instagram, YouTube eller hennes blogg!

Dela det här inlägget