The Art Of Style

Vi presenterar stolt vårt samarbete med NA-KD; en exklusiv kollektion med tre nya designs, nu tillgänglig på hemsidan.

Det sägs att det visuella kan inspirera och förvandla. Våra nya designs kommer garanterat att inspirera dig och din stil och ger varje dag en kreativ och konstnärlig touch.
Vår nya kollektion i samarbete med NA-KD innehåller tre vackra, abstrakta mönster. Du kan välja Tie Dye Desert för ledig stil, Emerald Sky med förtrollande, smaragdgrön komposition i akvarell, eller Lavender Rain med iögonfallande, abstrakt motiv i lila toner.

Att låta sig inspireras av konst är lite av en tradition inom modevärlden, och de två formerna av uttryck är både kluvna och sammanvävda. Vår senaste kollektion NA-KD x iDeal Of Sweden är en del av denna tradition, med vacker, abstrakt design från konstens värld som inspirerar och drar blickarna till sig.

Får hösten dig att känna dig lite hängig? Då har vi det perfekta botemedlet: Tie Dye Desert. Dröm dig bort till soligt strandhäng med ledig stil som passar året runt.

Emerald Sky är en design med vackra smaragdgröna toner som känns som en skönt lugnande fläkt, inspirerad av modern konst. Ge din look en konstnärlig, trendig touch i elegant grönt.

Förnya din look och låt dig själv förföras av extravagant lila. Stå ut från mängden med vår förtrollande design Lavender Rain.

Alla NA-KD x iDeal Of Sweden-produkter finns endast tillgängliga online: